22 mai 2023 | 12:27

Declarațiile pe care le așteptau toții fanii fotbalului. Gigi Becali, dezlănțuit după ce FCSB a pierdut campionatul. „Jucătorii nu au avut putere și bărbăție”

Știri generale
Declarațiile pe care le așteptau toții fanii fotbalului. Gigi Becali, dezlănțuit după ce FCSB a pierdut campionatul. „Jucătorii nu au avut putere și bărbăție”

Gigi Becali a ieșit la atac și și-a făcut praf jucătorii, după ce FCSB a fost învinsă de Farul și a pierdut bătălia decisivă pentru titlu. Omul de afaceri a numit fotbaliștii care l-au dezamăgit, iar pe această listă se află și unul dintre cele mai scumpe transferuri din istoria clubului: atacantul italian Andrea Compagno.

Gigi Becali îi „distruge” pe jucătorii FCSB, după înfrângerea din meciul cu Farul

Gigi Becali este furios! FCSB a condus Farul cu 2-0, în minutul 17, dar a pierdut duelul cu 3-2 și a spus „adio” luptei pentru titlu. Omul de afaceri a acordat un interviu la câteva ore după finalul partidei. A recunoscut că este foarte dezamăgit și și-a atacat jucătorii. Pe „lista neagră” a intrat și Andrea Compagno, atacantul care l-a costat 1,5 milioane de euro.

„Cine merită campionatul, îl merită! Dacă ai condus 2-0 şi primeşti trei goluri, nu poţi să ai pretenţii! Înseamnă că echipa adversă este mai valoroasă decât tine. Valoric nu, dar nu numai valoarea contează. Ca dovadă, noi nu merităm titlul. Ne-au bătut de la 2-0. Bravo lor!

Ovidiu Popescu, în care eu aveam încredere, se ascundea de minge! Nu poţi să câştigi un meci în 2-3 jucători. Adică în Coman şi în Şut. Că nici Compagno nu prea a mai fost. A dat golul ăla şi nu prea a mai fost pe teren.

Pe urmă l-am băgat pe Iulian Cristea. Am zis că are ăla (n.r- Joonas Tamm) galben. Că dacă nu era Cristea puteam să fim acum din nou la campionat. I-a dat pasă la adversar. Vă daţi seama? Oamenii ăştia cred că au mintea prin alte părţi. N-au putere şi bărbăţie”, a declarat Gigi Becali.

Finanțatorul FCSB nu l-a iertat nici pe Deian Sorescu. Este foarte clar că fundașul împrumutat de la Rakow din Polonia nu va fi transferat definitiv. Prețul lui este un milion de euro, dar prestația din partida cu Farul nu a fost convingătoare.

„Campionatul s-a pierdut aseară. S-a pierdut la jucători fără bărbăţie, fricoşi. Dacă noi intrăm cu 2-0 la pauză se schimba situaţia. Dacă intra Pantea, nu mai intra Cordea. Şi greşeala mea e că tot am avut încredere în Cordea ăsta. Văd că în loc să am încredere în el se duce din ce în ce mai jos. Sorescu… Deian Sorescu îi dă pasă lui Borza la 3 metri”, a mai spus latifundiarul din Pipera.

Gigi Becali l-a lăudat elegant pe Gheorghe Hagi și a spus că doar el putea să câștige titlul cu „o echipă de copii”.

 

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Au întors-o ca la Ploiești. Vești uluitoare de la meteorologi
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
UE a dat ORDIN! Mașinile pe benzină și motorină sunt INTERZISE! De când NU se mai vând
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
LOVITURĂ FINALĂ pentru TRUMP! Arma secretă a KAMALEI HARRIS
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro