Cine l-a sunat pe Colțescu chiar luni. Arbitrul, șocat să afle cu cine stă de vorba, de fapt

Cine l-a sunat pe Colțescu chiar luni. Arbitrul, șocat să afle cu cine stă de vorba, de fapt
Sebastian Colțescu a rămas uimit când a aflat cu cine vorbește

Cu aproximativ o săptămână în urmă, atacantul senegalez de la Istanbul Başakşehir îi ținea lecții despre rasism centralului român, chiar pe ”Parc des Princes“. Acum însă, acesta și-a schimbat tonul. O anchetă riguroasă a fost începută de către UEFA, care îi vizează și pe turcii de la Istanbul Başakşehir.

Cine la sunat luni pe Sebastian Colțescu

În felul acesta, un verdict din partea UEFA ar putea avea consecințe grave, aducând suspendări drastice în ambele parți. Probabil acesta este și motivul pentru care, atât arbitrii din România, cât și formația turcă au interesul să se împace și, când se vor prezenta în fața forului european, să ceară soluționarea cazului fără pedepse dure.

Se pare că Demba Ba a făcut deja primul pas spre împăcare. Atacantul celor de la Istanbul Başakşehir a luat numărul de telefon lui Sebastian Colţescu de la conaționalul său, Ousmane N’Doye. Acesta fiind cel care a oferit informația pentru Pro TV, care a explicat că, după discuția purtată la telefon, lucrurile s-au clarificat între Ba și Colţescu, scrie Adevărul.

Ousmane N’Doye, despre discuția celor doi

N’Doye susține că el a fost cel care i-a dat numărul arbitrului român lui Demba Ba spunându-i să-l sune. Se pare că în urma discuției telefonice, cei doi s-au înțeles foarte bine și că sunt fericiți că au vorbit.

”I-am dat numărul lui Sebi lui Demba Ba și i-am zis să-l sune, să vorbească. Fără televizor, fără nimic. Din partea mea, era frumos sa fac asta și am făcut-o. Demba e senegalez, la fel ca mine. Au vorbit, s-au înțeles foarte bine. Amândoi m-au sunat înapoi și mi-au zis că sunt foarte fericiți. Demba mi-a zis ca Sebi e un om foarte bun, la fel și Colţescu despre Demba.
A fost o neînțelegere. A vrut să arate spre bancă. Am vorbit cu Demba Ba. E prietenul meu foarte bun. Eu i-am dat pasa lui Demba Ba că să dea primul gol la națională. I-am explicat și el a înțeles foarte bine”, a spus N’Doye.

A fost o neînțelegere

Potrivit lui N’Doye, Demba nu a auzit nimic urât de la Sebastian Colțescu, însă este de părere că nu trebuia folosit cuvântul ”negru” pe teren. Mai mult N’Doye a precizat că nu a văzut niciodată rasism în România.

”El a spus că n-a auzit nimic urât de la Colţescu, dar crede ca nu trebuia folosit cuvântul ‘negru’ în stadion. El n-a zis că e rasism. A spus că nu poți să folosești cuvântul ăsta pe stadion. Şi Sebi a înțeles lucrul ăsta. Nu cred că e problemă mare. Am fost sunat de jurnaliști de peste tot. Eu n-am văzut niciodată rasism în România. Lumea a fost șocată când a aflat ce am zis de România. E țara mea, a mărturisit N’Doye.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI