Cine intervine în scandalul momentului din showbiz, pornit de Angela Gheorghiu: ”Mi-a căzut fluierul din mână” (exclusiv)

Cine intervine în scandalul momentului din showbiz, pornit de Angela Gheorghiu: ”Mi-a căzut fluierul din mână” (exclusiv)
Cine i-a dat replica Angelei Gheorghiu. Ce scandal a pornit soprana

Angela Gheorghiu a atacat dur unii dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Aceasta a susținut că anumiți cântăreți ar fi false legende, iar declarațiile controversate au atras atenția tuturor, așa că replica nu a întârziat să apară.

Ion Lăceanu i-a dat replica Angelei Gheorghiu: ‘Nu e frumos’

Soprana a ajuns cunoscută după ce a cântat pe unele dintre cele mai mari scene ale lumii, mulți fiind vrăjiți de talentul său. Totuși, un nou scandal început de Angela Gheorghiu amenință să zguduie lumea showbiz-ului românesc.

Ion Lăceanu a reacționat imediat și a tras-o la răspundere pe soprană. Acesta a susținut recitaluri în fața unora dintre cei mai importanți președinți din lume, dar a și cântat cu regretata Maria Tănase, explicând că s-a emoționat teribil în momentul în care i-a auzit vocea.

De asemenea, Ion Lăceanu a mărturisit că Angela Gheorghiu nu a procedat așa cum trebuie, explicând că nu a fost deloc elegant să facă asemenea declarații despre Maria Tănase.

„Nu e frumos ce a spus despre Maria, nu este elegant. Maria avea o voce incredibilă! Când a început să cânte, mi-a căzut fluierul din mână, din cauza emoțiilor!”, a spus Ion Lăceanu pentru Impact.ro.

Ce a spus Angela Gheorghiu despre Maria Tănase, de fapt

Angela Gheorghiu a transmis că mulți artiști ar fi false legende, referindu-se chiar și la regretata Maria Tănase. Cunoscuta soprană a susținut că una dintre cele mai mari artiste din România ar fi cântat printre mese la New York și că artiștii de muzică populară nu cântă în săli mari, ci în restaurante.

„Nu poţi să spui că Maria Tănase cânta la New York, dacă ea a cântat printre mese. Nu poţi să spui că Maria Tănase a fost şi a cântat la New York. Artiştii de muzică populară nu cântă în săli mari.

Cântă doar la comunităţile de români. Şi cântă în restaurante. Sau în mici săli pe care reuşesc ei să le închirieze. Trebuie spuse lucrurilor pe nume. M-aţi înţeles ce vreau să spun?

Legendele care s-au format în România sunt exagerate, s-au construit false legende comandate. Sunt nume şi istorii construite. Nu poţi să spui că Maria Tănase cânta la New York, dacă ea a cântat printre mese. Este adevărat.

A cântat, într-o expoziţie probabil internaţională din moment ce i-a invitat şi pe români acolo. Oamenii stăteau la mese şi ea a cântat printre acei oameni.”, a spus Angela Gheorghiu pentru Contributors.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI