Cine îl va înlocui pe Florin Călinescu la Românii au Talent. PRO TV ar avea mai multe variante pe listă

Cine îl va înlocui pe Florin Călinescu la Românii au Talent. PRO TV ar avea mai multe variante pe listă

Florin Călinescu a intrat în politică și nu va mai face parte din juriul emisiunii Românii au Talent, de la Pro TV. După ce a fost ales președinte al Partidului Verde, actorul a mărturisit că nu a fost dat afară de postul de televiziune, ci a fost decizia lui să se retragă.

Florin Călinescu nu va mai face parte din juriul de la Românii au Talent

UPDATE: Horia Brenciu revine în forță la show-urile PRO TV și îl va înlocui pe Florin Călinescu la masa juraților de la  „Românii au talent”.

În urmă cu un an, Florin Călinescu anunța că intenționează să își înființeze propriul partid politic. La începutul lui 2019, a negociat cu PMP o intrare în partid și o posibilă candidatură la alegerile europarlamentare, însă discuțiile nu au avut niciun rezultat. În cele din urmă, actorul și-a făcut intrarea în politică: a fost ales președinte al Partidului Verde.

De astăzi, verzii români intră pe scena politică cu Florin Călinescu președinte. Veți vedea că se poate face și o altfel de politică in interesul oamenilor dar și cu respectul mediului înconjurător în care trăim”, a fost mesajul postat pe rețelele de socializare după ce actorul a intrat în politică.

Și pentru că timpul nu îi va permite să se ocupe de mai multe treburi în același timp, Florin Călinescu a decis să nu mai facă parte din juriul de la Românii au Talent. Actorul și-a explicat decizia și a precizat că reprezentanții postului de televiziune Pro TV se află, cel mai probabil, în discuții cu mai multe vedete care ar urma să îi ia locul.

„N-am fost dat afară de la PRO TV. Eu i-am anunțat de decizia mea. PRO TV-ul este cel care trebuie să decidă ce se întâmplă și să vină cu un punct de vedere oficial. Așteptăm să vedem ce se întâmplă.  Eu nu știu cine o să vină în locul meu. Presupun că o să analizeze mai multe variante. Nu-i ca-n fotbal, iese un jucător și sunt 2-3 variante pe bancă”, a declarat Florin Călinescu pentru cancan.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI