Reacția genială a lui Florin Călinescu, după ce Dăncilă a spus că nu o susține pe Kovesi la Bruxelles

Florin Călinescu a criticat-o pe Viorica Dăncilă

Florin Călinescu a reacționat pe contul personal de Facebook după ce premierul Viorica Dăncilă a anunțat că nu o susține pe Laura Codruța Kovesi pentru postu de procuror-șef european. Actorul a criticat-o pe Dăncilă, care a declarat că asupra unei persoane care aspiră la o asemenea funcție nu trebuie să planeze niciun fel de suspiciuni.

Florin Călinescu a criticat-o pe Viorica Dăncilă

„Total răvășită de când e șefa pesedeului de complimentele pe care i le face coaforul și croitorul, dl Viorica se machiază gros la obraz cu nutela aruncată în ventilator de condamnatul Livulică ajutat de fărașul slugii Tudorel. Adică Tăriceanu. Subiectul: Kovesi și șefia procuraturii europene.  Nu poate susține așa ceva. Să îi spună careva că la drogherie au băgat șampoane de cap care stimulează creierele. Totodată se dă de ceasul morții să îl proptească pe hârcoiul ăla de Pascu într-o sinecură de comisar”, a scris Florin Călinescu pe rețeaua de socializare.


Reacția actorului a venit la scurt timp după ce Viorica Dăncilă a declarat că nu este oportună susținerea Laurei Codruța Kovesi pentru funcția de procuror-șef european.

„Atâta timp cât există aspecte legate de domnia sa, eu personal nu cred că e oportună o susținere. Fiecare avem dreptul la opinie, dacă aceste opinii sunt divergente, acest lucru nu este neobișnuit. De fiecare dată am spus că atunci când cineva accede pentru o funcție nu trebuie să aibă semne de întrebare și nu mă refer aici doar la doamna Kovesi, ci la oricine ar vrea asta. Știți foarte bine că doamna Kovesi a fost revocată de un ministru care făcea parte din guvernul pe care îl conduc și susțin ceea ce am susținut și atunci”, a spus Dăncilă.

Laura Codruța Kovesi a rămas singură în cursa pentru șefia Parchetului European, după ce presa din Franța a anunțat că singurul ei contracandidat, Jean-François Bohnert, urmează să fie numit la șefia Parchetului financiar francez.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI