Cine îi va lua locul lui Emi Pian. Testamentul înfiorător lăsat de interlop

S-a aflat cine îi va lua locul lui Emi Pian la conducerea clanului Duduianu

S-a aflat cine îi va lua locul lui Emi Pian la conducerea temutului clan Duduianu. Noul lider are două direcții mari pe care va merge, imediat cum va trece la conducere: răzbunarea morții lui Emi Pian și recuperarea banilor dați cu camătă, sume care ar ajunge la ordinea milioanelor de euro.

S-a aflat cine îi va lua locul lui Emi Pian la conducerea clanului Duduianu

Emi Pian a lăsat un fel de testament. Spunem un fel de testament, deoarece acesta nu a fost scris niciodată, deoarece în etnia lui Emi Pian testamentele se transmit prin viu grai, de sute și sute de ani. La fel a făcut și interlopul care a fost ucis cu sânge rece, în noaptea de luni spre marți, în timpul unei partide de barbut.

Clanul Duduianu a fost decimat, după ce mai mulți membri au fost trimiși în arest, într-un dosar în care sunt acuzați de șantaj și amenințare. Astfel, Militiade Văduva, zis Seif, dar și Sofian Văduva, zis Denom, nu ar putea prelua „frâiele” grupării, cel puțin deocamdată, pentru că sunt personaje cheie în procesul amintit mai sus.

S-a aflat cine îi va lua locul lui Emi Pian la conducerea clanului Duduianu
S-a aflat cine îi va lua locul lui Emi Pian la conducerea clanului Duduianu

Ce are de făcut următorul lider al clanului Duduienilor

Emi Pian a spus clar cine va urma a conducerea clanului, dacă el va muri. Unul dintre frații săi va fi noul lider însă nu se știe exact care dintre aceștia. Frații săi au început să sosească de prin toată Europa, pentru a participa la funeralii, iar printre ei s-ar afla și următorul lider, care se ocupă de ani de zile de afacerile familiei de peste hotare.

„Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit să dezvăluie numele fratelui). Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută”, a declarat o sursă apropiată familiei lui Pian, pentru Huff.

Milioane de euro de recuperat

De asemenea, banii pe care Emi i-a împrumutat unui partener de barbut chiar în noaptea în care a murit vor fi cu siguranță recuperați, spune sursa, la fel ca și ceilalți care au fost dați cu dobândă.

„Banii dați cu camată se recuperează în 90% din cazuri. Nu există să dai bani împrumut și să n-aibă cine-i recupera. Chiar și dacă n-ar fi moștenitori sau să presupunem că ar fi fost distrus clanul, „legile” cămătăriei sunt clare. Clanurile se unesc între ele. Există alianțe între clanurile mari și cele mici. Recuperatorii sunt în toate. Și niciunul din cei care a primit bani cu camată nu speră acum că nu va da banii înapoi celor din familia Duduianu. Sunt milioane de euro date cu camată, Nicolae va recupera pâna la ultimul parai. Dacă vrei să fie cum spui tu, testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI