06 aug. 2020 | 17:56

Cine îi va lua locul lui Emi Pian. Testamentul înfiorător lăsat de interlop

News
Cine îi va lua locul lui Emi Pian. Testamentul înfiorător lăsat de interlop
S-a aflat cine îi va lua locul lui Emi Pian la conducerea clanului Duduianu

S-a aflat cine îi va lua locul lui Emi Pian la conducerea temutului clan Duduianu. Noul lider are două direcții mari pe care va merge, imediat cum va trece la conducere: răzbunarea morții lui Emi Pian și recuperarea banilor dați cu camătă, sume care ar ajunge la ordinea milioanelor de euro.

S-a aflat cine îi va lua locul lui Emi Pian la conducerea clanului Duduianu

Emi Pian a lăsat un fel de testament. Spunem un fel de testament, deoarece acesta nu a fost scris niciodată, deoarece în etnia lui Emi Pian testamentele se transmit prin viu grai, de sute și sute de ani. La fel a făcut și interlopul care a fost ucis cu sânge rece, în noaptea de luni spre marți, în timpul unei partide de barbut.

Clanul Duduianu a fost decimat, după ce mai mulți membri au fost trimiși în arest, într-un dosar în care sunt acuzați de șantaj și amenințare. Astfel, Militiade Văduva, zis Seif, dar și Sofian Văduva, zis Denom, nu ar putea prelua „frâiele” grupării, cel puțin deocamdată, pentru că sunt personaje cheie în procesul amintit mai sus.

S-a aflat cine îi va lua locul lui Emi Pian la conducerea clanului Duduianu

S-a aflat cine îi va lua locul lui Emi Pian la conducerea clanului Duduianu

Ce are de făcut următorul lider al clanului Duduienilor

Emi Pian a spus clar cine va urma a conducerea clanului, dacă el va muri. Unul dintre frații săi va fi noul lider însă nu se știe exact care dintre aceștia. Frații săi au început să sosească de prin toată Europa, pentru a participa la funeralii, iar printre ei s-ar afla și următorul lider, care se ocupă de ani de zile de afacerile familiei de peste hotare.

„Frații lui Emi Pian au început să ajungă în România pentru a participa la înmormântare. Din ce știu eu unul din fratele regelui nostru va prelua conducerea clanului (n.r. sursa nu a dorit să dezvăluie numele fratelui). Răzbunarea va fi mare și cruntă. În țigănie nu există testament ca la români, acest lucru se va face pe bază de ierarhie. Din închisoare Nicolae Duduianu (tatăl lui Emi Pian) va da ordine clare pentru a nu lăsa averea pierdută”, a declarat o sursă apropiată familiei lui Pian, pentru Huff.

Milioane de euro de recuperat

De asemenea, banii pe care Emi i-a împrumutat unui partener de barbut chiar în noaptea în care a murit vor fi cu siguranță recuperați, spune sursa, la fel ca și ceilalți care au fost dați cu dobândă.

„Banii dați cu camată se recuperează în 90% din cazuri. Nu există să dai bani împrumut și să n-aibă cine-i recupera. Chiar și dacă n-ar fi moștenitori sau să presupunem că ar fi fost distrus clanul, „legile” cămătăriei sunt clare. Clanurile se unesc între ele. Există alianțe între clanurile mari și cele mici. Recuperatorii sunt în toate. Și niciunul din cei care a primit bani cu camată nu speră acum că nu va da banii înapoi celor din familia Duduianu. Sunt milioane de euro date cu camată, Nicolae va recupera pâna la ultimul parai. Dacă vrei să fie cum spui tu, testamentul e clar și nimeni nu-l încalcă. Chiar dacă nu facem hârtii de testament, noi țiganii știm legile noastre. Nu te poți duce la notar să faci testament că banii nu stau în bancă sau casete de valori, banii stau în casă la noi. Așa va face și familia lui Emi Pian. Frate-su va prelua conducerea și va trece la recuperat toți banii”.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro