Cine este Tibi Clenci, noul jurat Bravo, ai stil! care l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu. Totul despre fotograf

Cine este Tibi Clenci, noul jurat Bravo, ai stil! care l-a înlocuit pe Cătălin Botezatu. Totul despre fotograf
Totul despre Tibi Clenci, noul jurat de la 'Bravo, ai stil'

Schimbări importante au avut loc la Kanal D! Cătălin Botezatu a renunțat la proiectul său de suflet, ‘Bravo, ai stil!’, dar a fost înlocuit cu Tibi Clenci. Cine este, totuși, fotograful ce o să stea la masa juriului în acest sezon?

Tibi Clenci vine în locul lui Cătălin Botezatu la ‘Bravo, ai stil’. Cine este fotograful, de fapt

Multă lume a fost dezamăgită în momentul în care Cătălin Botezatu a renunțat la rolul pe care îl avea la ‘Bravo, ai stil!’, dar, se pare că acesta a fost înlocuit cu Tibi Clenci, un fotograf cunoscut ce are foarte multa experiență în domeniu.

Noul jurat de la Kanal D vine cu un portofoliu impresionant. Tibi Clenci este fondatorul agenției Allure Management, dar a și marcat colaborări cu unele dintre cele mai cunoscute publicații din lume, printre care Vogue India, Elle France, GQ Brazil, Vogue Japan, GQ Spain și multe altele.

De asemenea, el a primit, de-a lungul anilor, 3 trofee Elle Awards pentru titlul de ‘Cel mai bun fotograf din România’, dar a fost și directorul de creație pentru Vogue Arabia, Daily Telegraph și Vogue Taiwan, demonstrând că este un om puternic în industria modei.

Ce spune Tibi Clenci despre noul său rol: ‘Voi fi un artist în căutarea muzei’

Mai mult, fotografiile sale au apărut în reviste cum ar fi Style Rusia, GQ Spania, GQ Brazil, Marie Claire Turcia, Elle Franța, Vogue Japonia, Elle Germania, Elle Franța și Vogue Taiwan. Acesta abia așteaptă noua provocare din viața sa, anume poziția de jurat la Kanal D.

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii.

Ca jurat la ‘Bravo, ai stil! Celebrities’, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi imbrățișeze și caracterul.”, a spus Tibi Clenci.

Cătălin Botezatu a renunțat la ‘Bravo, ai stil!’. Ce le-a transmis fanilor

Cătălin Botezatu a decis să facă un pas în spate și să plece de la ‘Bravo, ai stil!’. Juratul le-a transmis tuturor că nu a fost ușor să ajungă la acest moment, dar că o să rămână la Kanal D pentru a se ocupa de alte proiecte interesante.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăşi cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o uşoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul ‘Bravo, ai stil!’.

Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viaţa mea şi abia aştept să îl împărtăşesc şi cu voi. Înainte de tot, vreau să vă mulţumesc pentru sprijinul vostru, că mi-aţi fost şi îmi sunteţi alături de fiecare dată, în toate proiectele în care sunt implicat.

Vă sunt profund recunoscător! Le urez succes colegilor mei în noul sezon “Bravo, ai stil! Celebrities”. Voi reveni cu veşti, aşa cum v-am obişnuit! Va îmbrăţişez pe toţi!”, a transmis Cătălin Botezatu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI