Cine este tânărul din Suceava, spulberat în noaptea de Revelion de un șofer. Momentul tragediei a fost filmat

Cine este tânărul din Suceava, spulberat în noaptea de Revelion de un șofer. Momentul tragediei a fost filmat
Cine este tânărul din Suceava, spulberat în noaptea de Revelion de un șofer. Momentul tragediei a fost filmat

Tragedie în Suceava. Totul s-a petrecut atunci când un tânăr în vârstă de 26 de ani, alături de alţi prieteni au ieşit în stradă să celebreze intrarea în noul an. Aceştia au aprins artificii şi au filmat momentele cu ajutorul telefoanelor. Tânărul era atent la telefon atunci când o maşină l-a lovit din plin.

Cine este tânărul din Suceava, spulberat în noaptea de Revelion de un șofer

Se pare că începutul de an 2020 nu a fost unul fără incidente grave sau deosebit de grave. Același lucru s-a întâmâmplat, doar la câteva minute după miezul nopții, de Revelion, în fața Căminului Cultural din satul Liteni, comuna Moara. Un tânăr de 26 de ani, George Paraşteac, a murit după ce a fost spulberat de o maşină, în momentul în care deschidea şampania. Totul s-a petrecut atunci când tânăruli, alături de alţi prieteni au ieşit în stradă să celebreze intrarea în noul an. Aceştia au aprins artificii şi au filmat momentele cu ajutorul telefoanelor. Tânărul era atent la telefon atunci când o maşină l-a lovit din plin.

Momentul tragediei a fost filmat

Tragedia a fost filmată cu telefonul mobil când George sărbătorea noaptea dintre ani alături de mai mulți prieteni. Au petrecut Revelionul într-un bar, iar odată cu venirea miezului nopții, a ieșit în stradă, pregătit să deschidă șampania și să ciocnească un pahar cu amicii de distracție.  În acel moment, s-a produs tragedia.

O mașină a intrat în plin în George, care nu a apucat să se mai ferească, așa cum au făcut prietenii acestuia. Se pare că la volanul mașinii se afla un tânăr de 21 de ani, care nu a avut nicio intenție de frânare. După ce i-a curmat viața lui George, a fugit de la fața locului, fiind găsit în dimineața zilei de miercuri. Din nefericire, tânărul nu a mai putut fi salvat, iar șoferul care a produs accidentul, Costel Troia, în vârstă de 21 de ani, a fost prins de poliție. Aceasta este din comuna Berchișești şi a fost reţinut de oamenii legii pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. Acesta circula cu mare viteză în momentul tragediei. În urma deciziei luată joi de judecători, acesta va rămâne în arestare preventivă pentru 29 de zile.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI