Cine este tânăra româncă ucisă din gelozie de iubit în Italia. O fetiţă de şase ani a rămas fără mamă

Cine este tânăra româncă ucisă din gelozie de iubit în Italia. O fetiţă de şase ani a rămas fără mamă
Cine este românca ucisă din gelozie de iubit, în Italia? O fetița de 6 ani a rămas acum fără mamă

O fetiță de șase ani a rămas acum fără cea care a adus-o pe lume din cauza geloziei exacerbate a tatălui ei. Crima s-a petrecut în Italia, loc în care cei trei locuiesc de o bună perioadă de timp. Ce declarații a făcut călăul mamei copilului său despre cele petrecute au șocat pe toată lumea.

Crimă din gelozie: O româncă a fost ucisă de iubitul ei, în Italia

O mamă tânără a fost ucisă cu brutalitate de iubitul ei în vârstă de 36 de ani. Bărbatul a șocat pe toată lumea în momentul în care, în fața magistraților, a susținut că nu își mai amintește de ce a comis fapta odioasă. Mihaela Roua a încetat din viață la doar 32 de ani, după ce cel care i-a dăruit un copil a ucis-o cu două lovituri de cuțit. Scenele de groază au avut loc în casa în care locuiau, din regiunea Abruzo, în timp ce micuța lor era la școală.

Cristian Daravoinea, criminalul, a fost adus la audieri pentru a se putea valida mandatul de arestare. La ancheta preliminare, bărbatul a preferat să nu dea nicio explicație în fața anchetatorilor, spunându-le judecătorilor în nenumărate rânduri că nu știe nimic și nu-și mai aduce aminte nimic.

Crimă din gelozie
Crimă din gelozie

 Ce declarații șocante a făcut bărbatul?

„După 17 ani de conviețuire, relația noastră s-a răcit. Ea mă acuza că îi ofeream mai puțină atenție de când ne-am mutat în noua casă. De fapt, criza începuse recent, cam de prin aprilie. Atunci am decis de comun acord să ne separăm. Din moment ce aveam o fiică de 6 ani, o casă pe care tocmai o cumpărasem și o rată de plătit, se discuta despre cum să ne punem de acord. Certurile noastre erau tot mai frecvente. La început aveam intenția chiar să vindem casa, dar ni s-a explicat că trebuie să așteptăm cel puțin doi ani. Nu reușeam să găsim o soluție care să fie bună pentru amândoi. Din acea blestemată zi de miercuri nu-mi aduc aminte nimic, nici măcar ce mâncam”
Cristian Daravoinea (Sursa: Il Messaggero)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI