Detalii tulburătoare despre crima de la Timișoara. Cu cine era Maria Karina, în momentul în care a fost înjunghiată

Detalii tulburătoare despre crima de la Timișoara. Cu cine era Maria Karina, în momentul în care a fost înjunghiată

O crimă oribilă a avut loc, vineri seara, în spatele Catedralei din Timișora. O tânără în vârstă de 21 ani, pe nume Maria Karina, a fost înjunghiată mortal de iubitul ei gelos.

O tânără în vârstă de 21 de ani a fost ucisă, vineri seara, în Timișoara. Ea a fost înjunghiată mortal chiar de iubitul ei gelos. Maria Karina avea 21 de ani.

Mama principalului suspect a stat de vorbă cu presă, potrivit Libertatea.

„Ei s-au iubit, au trăit împreună. Nu ştiu ce s-a întâmplat. S-au certat, ea şi-a găsit alt iubit, gelozie. Nu ştiu ce să zic. Ea avea o prietenă în Timişoara, a fugit de el, nu ştiu. Luni seara, când am fost eu la Lupeni, el vorbea cu ea pe Whatsapp. Vorbeau foarte frumos: gâza mea, iubita mea. Mă înţelegeţi cum sunt? Sunt terminată. Mă gândesc şi la familia fetei, şi la copilul meu”, a declarat Herminka Titiș

Cu cine era Maria Karina, în momentul în care a fost înjunghiată în Timișoara

Autorul crimei din Timișoara, iubitul Mariei Karina
Autorul crimei din Timișoara, iubitul Mariei Karina

Din primele informații, se pare că iubitul gelos al tinerei nu a suportat ideea despărțirii și a decis să se răzbune. Crima a fost comisă în spatele Catedralei din Timișoara. Bărbatul se numește Cosmin Titiş și are 31 de ani.

Cei doi erau din Lupeni şi locuiau de mai multe luni în Timişoara.

Maria Karina se afla în parc împreună cu o prietenă, în momentul în care și-a făcut apariția bărbatul gelos. Acesta a tras-o deoparte pe tânără și, posibil în urma unui schimb de replici violent, a scos cuțitul și a înjunghiat-o de mai multe ori.

Loviturile au fost aplicate în zona gâtului, a pieptului și a feței.

Maria Karina a murit în drum spre spital, din cauza rănilor extrem de grave. Cosmin Titiș a fost prins la scurtă vreme de polițiști și încătușat. Cel mai probabil, el va fi acuzat de omor deosebit de grav.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI