28 sept. 2023 | 15:50

Cine este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Femeia este celebră în lumea muzicii, ce spun autorităţile

Știri generale
Cine este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Femeia este celebră în lumea muzicii, ce spun autorităţile
Cine este tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia. Femeia este celebră în lumea muzicii, ce spun autorităţile

Apar noi detalii despre tânăra găsită moartă pe plaja din Mamaia! Se pare că, autoritățile au aflat cine este aceasta dar și cu ce se ocupă. Potrivit acestora, este vorba, mai exact de Laura Roșca (34 ani) din Turda (Cluj), cunoscută în lumea muzicii ca DJ Lalla.

Laura Roșca a fost găsită moartă pe plajă

Autoritățile au identificat-o pe tânăra găsită moartă pe plajă. Polițiștii au descoperit că ar fi vorba despre  Laura Roșca (34 ani) din Turda (Cluj), disk-jockey cunoscută ca DJ Lalla. Oamenii legii sunt de părere că aceasta s-ar fi înnecat, mai ales, că nu au fost găsite urme de violență pe corpul acesteia.

Moartea renumitului DJ ridică semne de întrebare, mai ales, în contextul în care la ultima postare Laura Roșca a folosit hashtagul „#FvckDepression“.

Turiștii au alertat autoritățile

Cei care au alertat autoritățile au fost mai mulți turiști care se plimbau prin zonă la acea oră. La scurt timp după apel mai multe echipaje s-au deplasat la fața locului. Din păcate, tot ceea ce au putut să facă acestea a fost să declare decesul tinerei. Unul dintre salvamarii prezenți la locul tragediei a oferit primele informații legate de trupul neînsuflețit al tinerei. Potrivit acestuia, în dimineața tragediei steagul roșu era arborat.

„Am fost anunţaţi de nişte turişti că o persoană este la firul apei. Că este înecată. Când am ajuns aici era o maşină de Poliţie şi ne-am dat seama că s-a întâmplat ceva. La faţa locului era o persoană la firul apei, s-a înecat, acum nu ştim dacă este singură persoana sau dacă sunt mai multe persoane.

Momentan facem verificări. Dacă a intrat singură în apă, foarte greu să mai alerteze cineva, mai ales că sezonul s-a terminat, nu prea mai este lume pe plajă. Marea este agitată, steagul roşu este arborat, nu se ţine cont. Nu ştim cu cine era sau ce s-a întâmplat. Are aproximativ 25 de ani”, a declarat sursa citată.

Citește și: Tânără de 25 de ani, găsită moartă pe plaja din Mamaia. Ce au descoperit autoritățile

Polițiștii fac cercetări

Trupul neînsuflețit se află la morgă în vederea efectuării unei necropsii, pentru a stabili cauza exactă a morții. La momentul actual, cazul se află în atenția polițiștilor care fac cercetări.

„La data de 28 septembrie, în jurul orei 10.20, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au fost sesizați cu privire la faptul că, pe plajă, se află cadavrul unei persoane de sex feminin. Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă.

Cadavrul nu prezenta urme vizibile de violență. În cauză, cercetările continuă, în vederea stabilirii, cu exactitate, a împrejurărilor producerii evenimentului”, se arată într-un comunicat al IPJ Constanţa.

Citește și: Ce a postat DJ Lalla pe internet cu o zi înainte să moară. Nimeni nu a înţeles mesajul Laurei Roşca până acum: „Depresia”

Parteneri
Cum ar fi reușit vrăjitoarea Sidonia să-și scoată fiii din pușcărie. Detalii uluitoare
Redactia.ro
Cine a fost marea iubire a lui Mihail Sadoveanu. S-a îndrăgostit nebunește de ea la 60 de ani: „Iartă-mă că-mi ești prea dragă”
Click.ro
Cântărețul olandez descalificat de la Eurovision riscă să fie pus sub acuzare de poliție
Digi24
Un mercenar rus, fost membru Wagner, spune că ucide prizonieri ucraineni din compasiune: „E și un gest de umanitate din partea noastră”
Digi24
Acasă la Laura Cosoi. Imagini superbe din casa de poveste a actriței / FOTO
Unica.ro
Apple și Google promit alerte de urmărire. Oricine se va putea feri de spionaj
EVZ.ro
Copaci care cresc repede. Ce să plantezi în curte ca să ai umbră în câțiva ani
Spynews
S-A DAT ORDIN direct de la Casa de PENSII. Este decizia pe care o așteptau milioane de pensionari
Capital.ro
Horoscop 15 mai 2024. Leii întâmpină probleme în relație, Săgetătorii sunt axați pe carieră
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VESTEA ZILEI despre FLORIN PIERSIC! Au anunțat acum de la SPITAL
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Un bărbat a murit în curtea vrăjitoarei Sidonia, unde s-a sărbătorit eliberarea fraților Marin! A fost găsit fără suflare după petrecere: ”Au strigat...”
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!'
Shtiu.ro