24 aug. 2021 | 23:08

Cine este soțul Otiliei Bilionera de la Splash! Vedete la apă. Cu ce se ocupă Hamude, de fapt

Monden
Cine este soțul Otiliei Bilionera de la Splash! Vedete la apă. Cu ce se ocupă Hamude, de fapt
Cine este, de fapt, soțul Otiliei Bilionera

Otilia Bilionera este extrem de cunoscută în showbiz-ul românesc, iar, de curând, vedeta a acceptat provocarea de a participa în emisiunea Splash! Vedete la apă. Totuși, nu mulți știu cine este Hamude, bărbatul ce i-a furat inima.

Cum și-a cunoscut Otilia Bilionera alesul. Vedeta a spus totul

Otilia Bilionera trăiește o poveste superbă de dragoste cu un bărbat arab, ce și-a construit propria afacere chiar în Capitală. Hamude deține o shaormerie în cartierul Militari. Acesta a reușit să o cucerească pe faimoasa artistă la care au visat mulți bărbați.

Vedeta și Hamude s-au cunoscut într-un cerc de prieteni comuni, iar bărbatul nu știa ce carieră explozivă are femeia ce l-a pus pe jar. Se pare că între aceștia a fost dragoste la prima vedere, așa că ei au fost de nedespărțit încă din clipa în care au decis să formeze un cuplu.

„Ne-am cunoscut prin nişte prieteni comuni. Arabii sunt mai pasionali decât românii. El nu ştia cine sunt când ne-am cunoscut. L-am cunoscut la o petrecere în septembrie.

Am ţinut legătura, am mai vorbit… Mi-a dedicat toată noaptea o piesă. E afacerist. Din prima clipă a fost o chimie destul de mare între noi. Suntem de nedespărţit. Nu e gelos, e un bărbat descurcăreț.”, a spus Otilia Bilionera, potrivit SpyNews.

Cum s-au căsătorit, de fapt, Otilia Bilionera și Hamude

Povestea lor de dragoste a fost pecetluită cu o ceremonie intimă de căsătorie. Otilia Bilionera se bucură de un adevărat succes în Turcia, așa că partenerul ei și-a dat seama, chiar dacă nu îi oferise inelul de logodnă, că își dorește să își petreacă toate zilele alături de celebra artistă.

Artista și partenerul său au intrat în prima moschee pe care au observat-o în Turcia și și-au declarat iubire veșnică.

„Am făcut o cununie religioasă în tradiția lui.”, a spus vedeta în trecut, la Acces Direct.

Ce a spus Otilia Bilionera despre partenerul ei. Ce surprize i-a făcut Hamude

Otilia Bilionera este extrem de fericită alături de Hamude! Cei doi preferă să fie cât se poate de discreți și nu sunt surprinși des de către fani, dar, vedeta a făcut publice câteva detalii despre surprizele făcute de partenerul său de-a lungul timpulul.

„Am avut un concert de ziua mea şi, imediat după ce am susţinut concertul, iubitul mi-a făcut surpriza. Nu a venit în genunchi pe scenă pentru că voiam să fie un moment doar al nostru.

Am primit o rochie de mireasă cadou, dată de un primar din Turcia. E o rochie foarte specială, s-a lucrat două luni la ea. La un alt concert din Turcia am primit zestre.”, a zis artista.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Nedreapta istorie a vilei de pe Docenților nr.7, dăruită din iubire unei celebre actrițe de o frumusețe copleșitoare
Click.ro
Ministrul Muncii a anunțat datele exacte la care vor fi virate pensiile pe luna mai
Digi24
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete nucleare la granița cu Finlanda
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Refuzul calmantelor ar putea deveni amintire. Terapia durerii, drept al pacienților români
EVZ.ro
O fetiță de nici doi ani a murit după ce a înghițit biluţe magnetice. Ce mesaj a transmis mama micuței pentru părinţi: ”Să nu cumpere aşa ceva...”
Spynews
Anunț pentru toți românii care au CARDURI pentru ALIMENTE. Pe 25 Aprilie a fost ultima zi
Capital.ro
"Este anormal ce se întâmplă”. Amenda primită de o pensionară din Braşov pentru că a plantat flori în grădina din faţa blocului
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
MODIFICARE în CODUL MUNCII! Se adaugă VECHIME la PENSIE
Mediaflux
Locul accidentului în care a murit Mădălin din Olt a luat foc! Totul a fost distrus complet de flăcări: ”Din cauza...” / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro