Cine este soțul Corinei Caragea, de fapt. Cu ce se ocupă Robert Pongracz și ce afaceri mai are

Cine este soțul Corinei Caragea, de fapt. Cu ce se ocupă Robert Pongracz și ce afaceri mai are
Cine este soțul Corinei Caragea, de fapt

Anul acesta, Corina Caragea împlinește vârstă de 39 de ani, dar tot ca la 20 de ani arată! Prezentatoarea de știri sportive de la Pro Tv a fost însă dintotdeauna o prezență discretă în showbiz-ul nostru.

Cine este soțul Corinei Caragea, de fapt

Și chiar dacă au mai circulat povești interesante despre ea, de la lungul timpului, aceasta s-a ferit să iasă în evidență cu viața personală. Poate că sunt puțini cei care știu că superba brunetă s-a căsătorit în urmă cu trei ani cu un celebru milionar, cu care se iubea încă din 2013. Nunta a avut loc într-o locație de vis din Toscana, Italia.

Soțul ei se numește Robert Pongracz, și chiar dacă nu este un nume cu rezonanță pentru publicul larg, el este prea bine cunoscut în lumea bogaților.

De altfel, bărbatul deține și o funcție importantă. El este vicepreședintele Ligii Profesioniste de Fotbal și are origini evreiești. Despre familia lui se spune că este una bogată, însă sunt puține detalii despre aceasta. Se știe doar că tatăl lui deține un cabinet medical în Frankfurt și că sora sa lucrează tot în Germania.

Corina Caragea și soțul ei preferă discreția

De asemenea, atât Corina Caragea, cât și Robert Pongracz preferă discreția totală când vine vorba de povestea lor de dragoste și niciunul nu vrea să abordeze acest subiect în mod public. Unica reacție a milionarului cu privire la soția acestuia a fost în urmă cu ceva timp, atunci când a dat un interviu pentru Gazeta Sporturilor.

„Este o întrebare foarte personală. Am cucerit-o cu foarte mult succes”, spunea, scurt, Robert Pongracz.

Despre Corina Caragea se știe că este pasionată de călătorii, iar soțul ei o însoțește des. Ea are și un blog unde vorbește despre experiențe sale de travel și le dă și sfaturi internauților.

Aceasta a vizitat, de-a lungul timpului, locații superbe, motiv pentru care mulți ar fi tentați să spună despre ea că își trăiește viața ca pe o vacanță!

Corina Caragea, despre secretele părului ei

Corina Caragea este considerată și una dintre cele mai frumoase femei care apar pe sticlă și nu de puține ori a fost admirată, spre exemplu, pentru podoaba sa capilară, mereu fresh. Despre secretul părului ei frumos, Corina Caragea a declarat:

”Nu sunt convinsă că mă pot lăuda cu un păr perfect şi că sunt in pozitia în care să dau sfaturi. Am doar o moştenire genetică pe care o întreţin. Nu cred în produsele ”miraculoase”, care să mă transforme peste noapte. Cel mai frumos păr cred că este cel îngrijit: spălat şi tuns la vârfuri, la timp.

Aceştia sunt primii paşi pe care eu îi fac. Apoi, părul meu are culoarea lui, castaniu închis. Nu e vopsit negru, nu a fost niciodată blond, roşu, agresat cu transformări radicale, chinuit cu decolorări şi alte ataşamente false„, a scris Corina Caragea pe blogul ei.