Cine este soția medicului Adrian Marinescu. E mult mai tânără decât doctorul celebru în România

Cine este soția medicului Adrian Marinescu. E mult mai tânără decât doctorul celebru în România
Cine este și cu ce se ocupă soția medicului Adrian Marinescu

Adrian Marinescu este unul dintre cei mai cunoscuți medici din România, însă acesta nu vorbește foarte des despre viața lui personală. El a fost mereu în atenția publicului în ultimii doi ani, însă puțin știu cum arată femeia care l-a cucerit. Aceasta este mult mai tânără.

Cum a cunoscut-o Adrian Marinescu pe soția lui

Adrian Marinescu le-a oferit sfaturi prețioase românilor încă de la începutul pandemiei despre cum ar putea să se protejeze pentru a nu ajunge la spital. El s-a decis să le dezvăluie tuturor o latură personală, care are legătură cu soția lui.

Medicul a apărut alături de partenera lui cu 17 ani mai tânără în emisiunea moderată de Cătălin Măruță. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste încă din 2012. Totul a început când mama Emmei Marinescu a avut o problemă medicală, astfel că a fost nevoită să meargă la un control.

„Suntem împreună din 2012. Am avut o problemă medicală cu mama, n-o puteam rezolva și am ajuns la Adi.

Eu am crezut atunci că nu se poate întâmpla ceva între noi, nu-mi permiteam să mă gândesc așa. A fost dragoste la prima vedere, de abia în 2015, după trei ani, el a făcut primul pas.

Mama a mai avut nevoie de niște evaluări, un control de rutină și s-a reaprins atunci flacăra între noi. M-a sunat domnul doctor și a zis că vrea să ne întâlnim să ieșim puțin.

Eu chiar l-am întrebat dacă nu a greșit numărul! Când ne-am văzut, ne-am topit amândoi. Ne-am dat un un punct de întâlnire într-o parcare.”, a povestit Emma Marinescu în emisiunea menționată.

Cu ce se ocupă soția lui Adrian Marinescu

Adrian Marinescu și-a dat seama repede că a cunoscut-o pe femeia care poate să îi fie alături la bine și la greu, astfel că a cerut-o în căsătorie pe Emma după un an de relație. Aceasta se ocupă cu arhitectura de interior, însă este pasionată și de călătorii.

„Cererea în căsătorie a fost repede, la un an. El nu a știut în ce zi m-a cerut, a fost pe 13 mai, ziua în care s-au căsătorit și părinții mei. El este foarte calm, m-a ajutat mult în perioada asta.

Eu am lucrat mult în proiectare, acum fac arhitectură de interior. Am și un hobby, un blog de călătorie.

Mama e profesoară de limba română și mă controlează la virgulă. Am văzut undeva la peste 25 de țări! În pandemie, însă, n-am mai călătorit!”, a mai zis Emma Marinescu.

„E o diferență de vârstă între noi. Întotdeauna unii vorbesc”

Medicul Adrian Marinescu a susținut că pacienții trebuie să fie tratați într-un mod corespunzător, căci niciodată nu se știe ce se poate întâmpla. Acesta a precizat că există o diferență de vârstă între el și partenera lui, însă acest aspect nu a făcut vreo diferență în viața de cuplu.

„Eu nu cred în astre, dar la noi așa a fost. Pacienta mi-a devenit mama soacră. De aceea e bine să-ți tratezi cum trebuie pacienții.

Să fie mulțumiți. E o diferență de vârstă între noi. Întotdeauna unii vorbesc. Dar la noi nu a contat!”, a explicat Adrian Marinescu.

Doctorul cunoscut în România este împlinit alături de soția lui, Emma. Cei doi au o poveste de dragoste excepțională, astfel că mulți s-au bucurat când au putut să afle mai multe detalii despre femeia care l-a cucerit.