Cine este soția lui Victor Pițurcă, femeia pe care a înșelat-o cu Vica Blochina. ”E foarte echilibrată, dar așa am crescut-o”

de: Ștefan R. Apostol
12 10. 2023

Celebrul Victor Pițurcă, fost selecționer al Naționalei de fotbal a României, nu este străin de scandalurile mondene, mai ales după povestea de dragoste trăită cu Vica Blochina. Dar, în interviul acordat recent, fostul selecționer a vorbit despre soția sa, declarând că este ”O femeie foarte echilibrată, dar așa am crescut-o„.

Victor Pițurcă și relația cu Vica Blochina

Deși căsătorit, fostul selecționer Victor Pițurcă a trăit o adevărată poveste de dragoste, timp de 16 ani, cu Vica Blocina, în urma căreia venea pe lume și un copil.

Află despre: Cum a umilit-o fostul selecționer pe Vica Blochina după ce a lăsat-o gravidă

Deși fosta balerină își dorea oficializarea relației, Victor Pițurcă nu a făcut-o niciodată, așa cum spuneam, fiind deja căsătorit.

Vica Blochina, Victor Pițurcă, și fiul lor

După aflarea desprte relație, și după desprățire, Vica Blochina avea să-l dea în judecată pentru pensia alimentară a fiului lor, cerându-i în instanță suma de 10.000 de euro, dar nici de această dată lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit fosta amantă:

”Am renunțat la o mare parte din pensia alimentară și am încasat foarte puțini bani de la Pițurcă. Am renunțat la 10.000 de euro.

Eu câștigasem în instanță pensie alimentară de 10.000 de euro. După ce am fost la INML și am semnat, iar copilul s-a văzut cu tatăl lui să facă testul de paternitate…

Înțelegerea a fost să aibă grijă de copil, copilul să fie pe numele lui, dacă eu renunț la banii ăia.”, a povestit la un moment dat Vica Blochina.

Află și: Vica Blochina trece prin momente grele. Ce spune despre fiul lui Pițurcă: ”Am primit răzbunare”

Victor Pițurcă recunoaște că a fost norocos în relația cu soția sa

Dar, deși cu fosta relație cu Vica Blochina în atenția opiniei publice, se apre că soția fostului selecționer nu avea să cedeze și nici să divorțeze.

Vezi și: Cum arată soția fostului selecționer, de fapt. Imagine rară cu Maria la 61 de ani

În același podcast, ”Ameritat cu Nasrin”, Pițurcă avea să recunoască că este un bărbat norocos, în raport cu soția sa și cu scandalul care a urmat după destrămarea relației cu Vica Blochina:

”Am fost foarte norocos, am avut norocul să dau de o femeie foarte echilibrată, dar așa am crescut-o și eu, am cunoscut-o de la 17 ani. Eu am fost foarte norocos, la Târgul Jiu am cunoscut-o.

Ea era încă elevă la liceu și când am plecat la Scornicești, chiar în seara când aveam cununia au venit cei de acolo după mine. Ea a terminat liceul, a luat la facultate la Craiova și s-a mutat la casa mea din Craiova.

Eu făceam naveta Craiova Scornicești. A terminat Electrotehnica, ultimul an l-a făcut la București, nu aveai voie dar au intervenit cei de la Steaua.”, povestește Victor Pițurcă.

Victor și Maria Pițurcă

Cine este soția lui Victor Pițurcă, femeia pe care a înșelat-o cu Vica Blochina

Despre familia de drept a fostului selecționer nu s-a vorbit foarte mult, mai ales despre soția acestuia, dar poate mai mult despre fiul său, în lumina scandalului și a acuzațiilor DNA.

Cât despre Maria Pițurcă, femeia pe care a înșelat-o cu Vica Blochina, și astăzi ajunsă la vârsta de 62 de ani, este absolventă a Facultății de Electrotehnică, dar și o femeie puterică, având în vedere anii de când se află alături de fostul selecționer.

Află și: Mărturia lui Alex Pițurcă! Cum a reacționat Mario Iorgulescu înainte de accidentul mortal. „Era foarte gelos și prietena lui mi-a dat telefonul să-l calmez”

Întrebat de Nasrin dacă i-a fost greu soției sale să stea atâția ani lângă el, Victor Pițurcă avea să recunoască că a fost ”Foarte greu, gândiți-vă că eu nu prea am știut cum au crescut copiii mei, doar ea s-a ocupat.”:

”Eu eram doar în cantonamente, astăzi se plâng jucătorii..noi stăteam doar în cantonamente. Văd acum soții de fotbaliști apar în fotografii dezbrăcate..cum să țin o astfel de femeie? E foarte greu. Și pentru soție de fotbalist e foarte tristă viața, trebuie să stai singură mai mult timp sau să pleci după el.

O soție de fotbalist își petrece foarte mult timp singură, omul nu e acasă. Pleacă în deplasare, că e duminică, Paște sau Crăciun. Femeia trebuie să înțeleagă lucrurile astea, trebuie să treacă peste momentele grele pentru că sunt sacrificii, mai ales dacă ai copil. Eu pentru Alex mi-am dorit să ajungă în vârful piramidei.

Presiune a avut, era fiul lui Alex Pițurcă, dar el a muncit fantastic, a fost o muncă titanică dar uite că a jucat la echipe bune, la Craiova, Târgu Jiu, dar nu a atins…Tot timpul îi dădeam sfaturi, evident. În fotbal contează valoarea, când ești valoros și muncești, dar ca să ajungi să fii valoros e greu. Eu îl tot pisam, se plictisea și el, și nu poți să faci. Înveți.”, a mai spus fostul selecționer în același podcast.