Cum arată soția lui Victor Pițurcă, de fapt. Imagine rară cu Maria la 61 de ani

Cum arată soția lui Victor Pițurcă, de fapt. Imagine rară cu Maria la 61 de ani
Maria Pițurcă a stat alături de soțul ei, timp de 30 de ani

Fostul selecționer al Naționalei României, și fost fostbalist la Steaua, Victor Pițurcă, de mai bine de 30 de ani este căsătorit cu Maria Pițurcă. În toți acești ani, Maria Pițurcă a stat departe de paparazzi și de camerele acestora. Însă, recent, soția celebrului fost selecționer, a putut fi văzută public la petrecerea dată de Cristina Ich, cu ocazia zilei sale de naștere.

Maria Pițurcă a stat alături de soțul ei, timp de 30 de ani

De-a lungul anilor în familia Pițurcă au fost lucruri grele, unele peste care poate, în alte condiții, nu s-ar fi putut trece. Dar, cu toate problemele, Maria Pițurcă a stat alături de soțul ei, Victor Pițurcă, timp de 30 de ani. Cei doi au împreună o fată, Claudia, și un băiat, pe Alexandru.

Ceea ce a surprins pe toată lumea, deși la vremea respectivă a fost un mare scandal în presa vremii, Maria Pițurcă nu a comentat sub nicio formă relația extraconjugală avută de soțul ei cu Vica Blochina, din care a rezultat și un băiat, Edan.

Scandalul ce a urmat, după apariția în presa vremii a informațiilor despre această relație, nu au determinat-o pe Maria Pițurcă să renunțe la căsnicia sa, și nici să comenteze în vreun fel cele întâmplate. Cu toate astea, după aflarea despre această relație, selecționerul își cerea scuze, în mod public, declarând la cel moment:

„Am greșit și îmi pare enorm de rău. Știu cât de mult suferă familia mea și mai ales soția. Este foarte greu să-ți găsești cuvintele în astfel de momente. Dacă aş putea să dau timpul înapoi, prezentul ar fi altfel. Copilul nu trebuie să sufere.

Nu fac circ din viaţa mea privată şi nu voi face comentarii în legătura cu asta. Nu tot ce a spus acea doamnă este adevărat. Pentru mine, căsnicia şi familia sunt cele mai importante lucruri din viaţă.”, declara fostul antrenor.

Soția fostului selecționer este o fire retrasă

Maria Pițurcă, în toți acești ani, a decis să fie o prezență retrasă. De altfel și fiica celor doi, Claudia, a adoptat aceeași poziție, ca și mama ei.

De cealaltă parte, Victor Pițurcă a fost subiectul multor articole, atât în presa sportivă, cât și în cea de cancan, cu subiecte care mai de care mai fierbinți.

De la relația cu Vica Blochina și până la problemele acestuia cu jocurile de noroc, despre toate presa a scris mult timp. Se pare că același apetit pentru lumina reflectoarelor îl are și fiul celor doi, Alexandru, care a ales o carieră fotbalistică, și se află într-o relație cu Cristina Ich, actriță de profesie.

De fapt, aici au putut fi văzuți împreună, Maria Pițurcă și Victor, acesta fiind un moment aniversar, Cristina Ich sărbătorindu-și ziua de naștere.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI