Cine este soția lui Nicușor Dan. Mirabela Grădinaru i-a dăruit un copil. Uite cum arată familia liderului USR

Cine este soția lui Nicușor Dan. Mirabela Grădinaru i-a dăruit un copil

Nicușor Dan, matematician și unul dintre cei mai cunoșcuți activiști civici din Capitală, are o soție pe care o ține departe de ochii lumii, care i-a dăruit și un copil. Cine este Mirabela Grădinaru? Cum arată familia liderului USR?

Cine este soția lui Nicușor Dan? Mirabela Grădinaru i-a dăruit un copil

Nicușor Dan, lider USR, matematician și unul dintre cei mai cunoscuți civici din Capitală, fiind și fondatorul asociației Salvați Bucureștiul, are o familie frumoasă. Oficialul are o relație de câțiva ani cu Mirabela Grădinaru, manager la o mare companie auto. Cei doi locuiesc cu chirie într-un apartament din cartierul Gorjului și în urmă cu câțiva ani au devenit părinți. Mirabela a adus pe lume o fetiță, înainte cu o săptămână de alegerile locale de pe atunci.

Cine este soția lui Nicușor Dan. Mirabela Grădinaru i-a dăruit un copil. Uite cum arată familia liderului USR
Familia lui Nicușor Dan

„Traiesc cea mai fericită zi din viata. Am devenit tatal unei fetite minunate si sanatoase. Multumesc, Mirabela, pentru bucuria uriasa pe care mi-ai facut-o”, anunțat Nicușor Dan pe atunci, pe contul său de Facebook.

Nicușor Dan a pierdut fotoliul de primar în favoarea Gabrielei Firea

Amintim că Nicușor Dan a pierdut fotoliul de primar al Municipiului București în favoarea Gabrielei Firea, cu toate că politicianul și USB, formațiunea sa politică, s-au descurcat bine la alegerile din Capitală, reușind chiar să devanseze PNL și să se așeze în spatele PSD-ului.

Procesul intentat de Firea lui Nicușor Dan, anulat

Primarul general al Capitalei Gabriela Firea a pierdut procesul în care îi cerea lui Nicușor Dan daune morale de 100.000 de euro, pe motiv că nu a plătit taxa de timbru.

„Prin cererile înaintate se solicită Tribunalului să constate încălcarea dreptului la imagine a primarului general şi obligarea de a formula scuze publice” și de a plăti „daune morale în cuantum de 100.000 de euro, sumă ce va fi destinată unor proiecte sociale”, spunea Firea.

În replică, Nicușor Dan a spus: „Ce dovadă de incompetență mai mare decât să înaintezi un dosar în instanță, pe care să îl anunți public și să nu fii în stare să plătești taxa de timbru?”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI