Cine este soția lui Kim Jong Un și ce face în aceste momente. Cum arată prima doamnă din Coreea de Nord FOTO

Cine este soția lui Kim Jong Un și ce face în aceste momente. Cum arată prima doamnă din Coreea de Nord FOTO
Cum arată soția lui Kim Jong Un și ce face în aceste vremuri?

Toată lumea îl știe pe Kim Jong Un, dar foarte puțini știu cum arată soția sa. Prima Doamnă a Coreei de Nord este o prezență foarte subtilă. Ce face soția liderului în acest momente și care este trecutul ei pe care oficialii au încercat să-l facă dispărut?

Cine este soția lui Kim Jong-Un?

Kim Jong-Un va rămâne în istorie datorită regimului la care restul statelor au renunțat deja de mult timp, dar pe care acesta o apără și o duce mai departe. Cu toate astea, se cunosc foarte puține detalii despre viața sa personală, cu atât mai puțin despre soția sa. Se știe, însă, că liderul coreean ar fi căsătorit cu Ri Sol-Ju din anul 2009. Conform The Mirror, Ri ar avea 30 de ani și ar proveni dintr-o familie de intelectuali.

Autoritățile au încercat ani la rând să ascundă o parte din trecutul ei, dar s-au aflat în cele din urmă câteva detalii. Soția lui Kim Jong-Un a terminat studiile în China, ulterior întrând în Coreea de Sud. Aceasta a fost parte a unei trupe de majorete în anul 2005, la Jocurile Asiatice de Atletism, lucru pe care regimul din Coreea de Nord îl consideră rușinos.

Kim Jong-Un și soția sa
Kim Jong-Un și soția sa

 Serviciile nord-coreene, detalii despre moștenitor

Nu doar că oficialii au încercat să îi refacă imaginea lui Ri, ci au și confiscat materiale în care apărea aceasta. Prima apariție în public a femeii a fost în 2012, moment în care a fost prezentată drept soția lui Kim Jong-Un – ‘tovarăşa Ri Sol Ju’. Aceeași publicație a precizat că cei doi ar avea împreună trei copii, iar în secret liderul și-ar pregăti deja moștenitorul – fiul său de 10 ani.

Băiatul nu a fost văzut public niciodată și nici nu există poze cu el. Cu toate astea, serviciile sud-coreene afirmă că micuțul a fost instruit și că este pregătit oricând să dețină titulatura tatălui său. Viitorul moștenitor ar avea două surori – una născută în 2013, cealaltă născuta în 2017.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI