15 apr. 2024 | 13:40

Cine este soția lui Costel Corduneanu. Grațiela e mult mai tânără decât el și a avut probleme cu legea VIDEO

Social
Cine este soția lui Costel Corduneanu. Grațiela e mult mai tânără decât el și a avut probleme cu legea VIDEO
S-au căsătorit în 2023

Costel Corduneanu, unul dintre capii lumii interlope din Moldova, a murit pe 15 aprilie 2024. El era căsătorit cu Grațiela Cercel, femeia care i-a dăruit trei copii. Cine este soția lui Costel Corduneanu?

Costel Corduneanu a murit la 54 de ani

Costel Corduneanu, în vârstă de 54 de ani, a decedat pe 15 aprilie 2024. El se afla internat de săptămâni bune la spitalul din Târgu Mureş, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală pe cord. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru el. Costel Corduneanu avea o familie frumoasă.

Pentru cei care nu știu, liderul interlopilor din Iași s-a căsătorit în anul 2023 cu iubita lui, Grațiela Cercel, o brunetă cu 20 de ani mai tânără decât el. Liderul grupării Cordunenilor era într-o relație cu Grațiela de mai bine de 16 ani și au împreună trei copii.

Era la a treia căsnicie

Cei doi au făcut cununia civilă în prezența rudelor și a câtorva prieteni apropiați. Soții nu au dorit o petrecere grandioasă, ci au chefuit într-un grup restrâns. Costel Corduneanu era la a treia căsătorie.

Corduneanu, supranumit și ”Împăratul Moldovei”, s-a căsătorit prima dată la 16 ani, dar a divorțat de prima soție pentru că o suspecta de infidelitate. A doua oară a fost însurat cu Alina Bogdan, de care a divorțat în 2011, după aproape zece ani de relație. Despre ea se crede că a fost marea dragoste a interlopului, dar mariajul lor a fost unul cu probleme. Alina Bogdan a fost cea care l-a reclamat la Poliţie. Au o fetiță împreună!

”Câteodată în viaţă faci bine şi ţi se întoarce rău. Pe soţia mea Alina am iubit-o enorm, cu toate că i-am dat kilograme de aur şi bani și ea a fugit de acasă”, declara Costel Corduneanu, în 2010, conform Adevărul. 

Separarea s-a produs din vina Alinei, care după divorț a decis să se mute în Statele Unite. Deși erau separați de ceva vreme, în 2021, Costel Corduneanu a deschis un proces de partaj, din cauza unei proprietăți imobiliare dintr-o zonă centrală a Iașiului.

Cine este soția lui Costel Corduneanu

În ianuarie 2020, Costel Corduneanu a fost condamnat la trei ani de închisoare cu executare, după ce a fost găsit vinovat că a plătit un hacker să îi spioneze laptopul Alinei, pentru a afla dacă femeia făceau sau nu videochat. A fost eliberat la câteva luni.

“Am făcut vreo șase ani de pușcărie, în total. Nu am făcut mult, dar îmi ajunge. Gata. Nu mai vreau. Am o vârstă. Eu vreau să mă apuc de scris, să ies din lumea asta. Vreau să scriu o carte despre viața mea, una despre justiție și una despre penitenciarele din România”, declara Costel Corduneanu pentru Fanatik.

A treia oară spera că este cu noroc. În 2023, Costel Corduneanu s-a căsătorit civil cu Grațiela Cercel, după 16 ani de relație.

Vezi și: Doliu în lumea interlopilor din România. A murit în urmă cu puțin timp, care a fost cauza morții lui Costel Corduneanu

Grațiela Cercel a avut probleme cu legea

Nici cea de-a treia soție a lui Corduneanu nu a fost scutită de probleme penale. În urmă cu doi ani, Grațiela a fost plasată sub control judiciar, ea fiind cercetată pentru instigare la șantaj, într-un dosar de cămătărie. Atunci, mai mulți membri ai familiei, printre care și Adrian Corduneanu, fratele lui Costel, erau bănuiți să șantajau concurenții unei rețele de săli de jocuri de noroc.

Parteneri
Tragedie pentru Tzancă Uraganu. Nepotul manelistului a murit la o vârstă fragedă
Redactia.ro
Cele 4 zodii din horoscop care își schimbă destinul în mai 2024. Vor trăi cea mai frumoasă vară din viața lor
Click.ro
O olandeză cu depresie va fi eutanasiată, pentru că „nu mai poate face față”. Are doar 28 de ani
Digi24
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani. Abia acum polițiștii au aflat cine este și povestea ei ciudată
Digi24
Jojo, apariția serii la Premiile Gopo 2024! Rochia ei decupată a făcut senzație! FOTO
Unica.ro
Ce s-a arătat pe geam, în casa lui Lucas, nepotul lui Tzancă Uraganu, înainte ca acesta să moară. Alina Marymar, postare cutremurătoare: „Alt semn...” / FOTO
Spynews
Se verifică banii românilor! Legea a fost adoptată marți, pe 30 Aprilie
Capital.ro
Oraşul din România în care se construieşte cel mai modern stadion din țară. Simona Bucura: "Va avea peste 15.000 de locuri"
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
Iohannis se RETRAGE! ANUNȚ surpriză de la Palatul COTROCENI
Mediaflux
Dublă tragedie în Săptămâna Mare, în Călărași. O bunică a murit dupa ce a aflat că nepoata de patru ani s-a stins din viață
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Ce a putut găsească o mamă în camera fiicei care spunea că aude „monștri”. Trăiau în peretii casei!
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro