Cine este soția bărbatului cu care Alexandra Dinu a fost surprinsă. E faimoasă în România

Alexandra Dinu a f0st surprinsă în compania unui milionar de origine israeliană. Cei doi ar vrea să țină relația ascunsă de ochii lumii, mai ales că el este căsătorit cu o vedetă din România.

Cine este soția bărbatului cu care Alexandra Dinu a fost surprinsă

Este vorba despre omul de afaceri Ziv Tetelman,  soțul Ralucăi Sandu cu care are și un copil de 6 ani.

Alexandra Dinu și Ziv Tetelman au fost surprinși de paparazzii Spynews ieșind din apartamentul juratei de la Românii au Talent.

Se pare că cei doi au petrecut toată ziua împreună și au sfârșit prin a lua cina la restaurantul unui hotel din centrul Capitalei. Cei doi vor să păstreze relația ascunsă, mai ales că afaceristul nu a divorțat de Raluca Sandu.

Cei doi și-au șters fotografiile împreună de pe rețelele de socializare, semn că între Raluca Sandu și soțul ei s-a produs ruptura, însă neoficial.

Despre Alexandra Dinu s-a scris că s-ar fi despărțit de Jeffrey Greenstein, actorul și producătorul de Hollywood, însă ea nu a vorbit niciodată despre acest subiect.

Alexandra Dinu, relație cu soțul Ralucăi Sandu

Raluca și Ziv nu mai sunt împreună de mult timp, de când el a intrat în vizorul DIICOT. Apropiații știu asta, au fugit chiar și în Israel în momentul în care el a început să aibă probleme cu legea.

În prezent, nu mai formează un cuplu, dar se ocupă amândoi de creșterea copiilor”, au declarat surse apropiate Ralucăi Sandu, pentru Fanatik.

Omul de afaceri a fost trimis în judecată de DIICOT, anul trecut, într-un dosar în care socrul lui, Mircea Sandu este acuzat de spălare de bani, delapidare și grup infracțional organizat.

Raluca Sandu și Ziv Tetelman au împreună un băiețel, pe nume Jonathan. Tenismena mai are un copil din relația cu Ciro Castellano. Și afaceristul are doi băieți din prima căsnicie rămași în grija lui.

Alexandra Dinu are un fiu pe nume Mario alături de Adrian Mutu. Cei doi au fost căsătoriți din 2001 până în 2003 și au divorțat după trei ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI