Cine este ‘sosia Mihaelei Rădulescu’ cu care iubitul Andreei Marin a avut întâlnire în mall

Cine este ‘sosia Mihaelei Rădulescu’ cu care iubitul Andreei Marin a avut întâlnire în mall
Cine este sosia Mihaelei Radulescu, cu care s-a intalnit Adrian Brancoveanu

Iubitul Andreei Marin a fost surprins la o întâlnire cu ”sosia” Mihaelei Rădulescu. Iată pentru ce anume este celebră femeia și care este motivul pentru care Adrian Brâncoveanu a fost surprins savurând o cafea alături de ea.

Cine este ‘sosia Mihaelei Rădulescu’ cu care Adrian Brâncoveanu a avut întâlnire în mall

De aproximativ trei ani de zile, Andreea Marin trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. După ce a trecut prin trei căsnicii eșuate, Andreea Marin și-a găsit fericirea în brațele consulului Adrian Brâncoveanu, despre care este convinsă că este bărbatul vieții ei. Se pare că cei doi amorezi au decis să locuiască împreună și se comportă ca o familie. Surpriza a venit în urmă cu două zile, când paparazzi Impact.ro l-au surprins pe iubitul Andreei Marin la o întâlnire cu ”sosia” Mihaelei Rădulescu. Este vorba despre Oana Schmidt Hăinelă, fostă șefă DIICOT și CSM. De altfel, femeia este celebră pentru plângerile care au generat amenzi uriașe postului de televiziune Antena 3, din perioada în care se afla la conducerea Consiliului Superior al Magistraturii. Actualul iubit al Andreei Marin lucrează în cadrul Ministerului Afacerilor Externe și a fost consul Libia. Dar întâlnirea dintre Adrian Brâncoveanu și șefa de la Inspecția Judiciară a ridicat câteva semne de întrebare.

De menționat este că Oana Schmidt Hăineală este considerată „sosia” Mihaelei Rădulescu, datorită stilului vestimentar pe care îl abordează. Conform fotoreporterilor, femeia a sosit la locul de întâlnire cu mașina Ministerului Justiției, însoțită de un membru al Serviciului de Pază și Protecție. Agentul SPP a rămas în mașina parcată o stradă mai departe,chiar dacă în fața cafenelei respective erau suficiente locuri de parcare disponibile. „Sosia” Mihaelei Rădulescu și iubitul Andreei Marin au discutat vreme de o oră, la cafenea, timp în care și-au arătat, reciproc, telefoanele mobile unul celuilalt. La plecare, bărbatul a plecat pe jos, exact așa cum venise, pentru a se întâlni cu șefa Inspecției Judiciare. Oana Hăineală însă s-a grăbit să ajungă la mașina parcată la distanță de cafenea.

Cum vor petrece cei doi amorezi sărbătorile de iarnă

Andreea Marin este fericită pentru că actualul ei iubit este acasă și că vor putea petrece împreună sărbătorile de iarnă, după ce a fost plecat, în perioada pandemiei, în misiune cu afaceri în Oman. De altfel, partenerul de viață al vedetei este adesea plecat în străinătate, prin prisma meseriei sale, astfel că cei doi amorezi se bucură de fiecare moment pe care îl pot petrece împreună.

„Acum Adrian a revenit acasă după misiunea sa ca însărcinat cu afaceri în Oman, așa că suntem din nou toți trei împreună și așteptam sărbătorile cu drag. Prin tradiție, noi le petrecem în cel mai frumos loc, acasă. Așa că nu e nimic diferit anul acesta. Îmi lipsesc doar oamenii frumoși și buni adunați împreună, meseria mea mă aducea adesea înainte alături de sute sau mii de oameni odată, ceea ce nu mai e posibil acum. Dar nu vreau decât să sper că e doar o perioadă grea care va trece, la fel cum au trecut și altele asemenea în istorie. Din păcate, unele pierderi nu mai pot fi reparate…”, a declarat Andreea Marin, în exclusivitate pentru impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI