26 sept. 2024 | 17:58

Cine este Sorina Docuz, de fapt. Detalii neștiute despre legătura cu premierul Marcel Ciolacu

Politică
Cine este Sorina Docuz, de fapt. Detalii neștiute despre legătura cu premierul Marcel Ciolacu
Cine este Sorina Docuz, de fapt

Sorina Docuz, o figură controversată în peisajul de afaceri românesc, a intrat recent în atenția publicului datorită declarațiilor premierului Marcel Ciolacu. Într-un interviu acordat recent, politicianul a dorit să clarifice natura relației sale cu Sorina Docuz, subliniind că nu are o legătură intimă cu aceasta și că, dacă cineva poate dovedi că a intervenit în favoarea ei la vreo companie, se va retrage din politică.

Ce relație are, de fapt, Marcel Ciolacu cu Sorina Docuz

Declarațiile premierului au fost provocate de un articol publicat de G4Media.ro, care a adus în discuție conexiunile dintre Sorina Docuz și contractele cu firmele de stat. Marcel Ciolacu a răspuns cu fermitate, întrebând retoric dacă există dovezi ale unei relații mai profunde între el și Sorina Docuz.

”Ce înseamnă parteneră? O cunosc, e o relație normală”, a explicat premierul, potrivit HotNews.ro, lăsând să se înțeleagă că speculațiile referitoare la o relație personală sunt nejustificate.

Ce afaceri are blondina

Sorina Docuz, cunoscută anterior sub numele de Sorina Stan, este implicată într-o rețea complexă de afaceri care a generat controverse. Potrivit unei investigații G4Media.ro, o societate controlată de blondină a obținut dreptul de a amplasa mesh-uri publicitare pe o clădire a Universității București, în urma unui contract semnat cu firma Construcții Erbașu. Acest contract a fost atribuit de Compania Națională de Investiții, o instituție publică, iar sumele implicate sunt considerabile.

Deși patronul Erbașu a negat legătura dintre contractele sale cu instituții publice și afacerea lui Docuz, informațiile din piață sugerează că mesh-urile sunt, de fapt, o sursă de venituri semnificative pentru blondină. Aceasta a evitat să comenteze în mod direct despre aceste afaceri, lăsând loc speculațiilor.

Citește și Marcel Ciolacu a publicat imagini cu soția lui. La ce eveniment au participat împreună, premierul României e tare mândru!

Rădăcini din Racovițeni

Sorina Docuz provine din comuna Racovițeni, județul Buzău, un loc care pare să fie un important centru pentru afacerile sale. Documentele indică faptul că numeroase firme asociate cu persoane din această zonă au obținut contracte cu Primăria Sectorului 3, condusă de Robert Negoiță, fostul său soț.

Această rețea de afaceri, legată de nume cunoscute din comunitatea locală, ridică întrebări legate de transparență și de posibile favoritisme în atribuirile de contracte publice.

Așadar, Sorina Docuz se află în centrul unei controverse care implică relații personale și legături de afaceri complexe. Deși premierul Marcel Ciolacu a negat orice fel de conexiune intimă sau intervenție în favoarea acesteia, investigațiile continuă să pună la îndoială integritatea acestor relații, în special în contextul utilizării fondurilor publice.

Citește și Marcel Ciolacu și-a dezvăluit nota de la BAC și licență. Când a susținut, de fapt, examenul de Bacalaureat!

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro