Cine este șoferul acestui Logan roșu de pe șoseaua din Maramureș. Bărbatul a împușcat fără milă un câine, în mijlocul drumului

Cine este șoferul acestui Logan roșu de pe șoseaua din Maramureș. Bărbatul a împușcat fără milă un câine, în mijlocul drumului
Cine este șoferul acestui Logan roșu de pe șoseaua din Maramureș

Un șofer care se afla la volanul unui Logan roșu a împușcat fără milă un câine, în mijlocului drumului. Incidentul s-a produs pe drumul național care leagă Maramureșul de Bucuvina. Martorii au sunat imediat la 112. Ce pedeapsă riscă acum șoferul?

Cine este șoferul care a împușcat un câine pe o șosea din Maramureș

Sâmbătă, 11 ianuarie un incident îngrozitor a avut loc la aproximativ 5 kilometri de Borşa. Un șofer care circula la volanul unui Logan roșu, a împușcat un câine. Întregul incident a fost surprins de doi martori, voluntari ai asociației Anima Pro Terra, care au anunțat imediat oamenii legii.

„Doi voluntari ai asociaţiei noastre au fost martorii unor scene îngrozitoare alături de fiul lor de doar 6 ani, care este încă in stare de şoc. Se aflau la aproximativ 5 km de Borsa (MM) şi într-o curbă au văzut un Logan roşu oprit care a împuşcat mortal o căţelulă pe şosea  pe un drum public, nu în pădure!!!!) . Voluntarii noştri au sunat imediat la 112, însă făptaşul a luat cadavrul şi a plecat!”, este mesajul publicat pe Facebook de Asociaţia Anima Pro Terra.

șofer, animal împușcat
Ce pedeapsă riscă șoferul care a împușcat animalul din imagine?

Oamenii legii au declarat că au fost sesizați în juruln orei 14:00 cu privire la o fată ilegală în care a fost implicat un câine. Imediat, un echipaj de poliție s-a deplasat la fața locului pentru a constata cele întâmplare. Bărbatul care a ucis fără milă câinele are 69 de ani și este paznic de vânătoare autorizat, iar potrivit polițiștilor acesta are dreptul să împuște câini vagabonzi pe raza fondului de vânătoare, fără a fi sancționați.

„La 5 kilometri de Borşa, într-o curbă foarte periculoasă, am văzut acel … nu pot să îi spun om …  era cu geamul deschis la maşină şi s-a auzit o împuşcătură. Copilul este şocat de ce s-a întâmplat”, a povestit un martor la incident.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI