Cine este și cu ce se ocupă fosta iubită a lui Adi Sînă. A fost la un pas să devină soția lui, dar l-a părăsit fără regrete după patru ani

Au existat vremuri în care marea poveste de iubire a lui Adrian Sînă ar fi putut să se îndrepte până la altar, dar lucrurile n-au fost să fie. Cei doi au încheiat socotelile după patru ani de relație, iar cea care i-a fost alături artistului și-a văzut de propriul drum și viață. La fel s-a întâmplat și în cazul lui, pentru că și-a întemeiat o foarte frumoasă familie cu Anca Serea, de care cei doi se ocupă cu mare atenție.

Cine este și cu ce se ocupă fosta iubită a lui Adi Sînă

Cine este și cu ce se ocupă fosta iubită a lui Adi Sînă. A fost la un pas să devină soția lui, dar l-a părăsit fără regrete după patru ani
Lavinia Sima este de meserie manechin și e o apariție de o frumusețe răvășitoare

Cea care aproape i-a devenit soție lui Adi Sînă l-ar fi părăsit pe cântăreț, fără să stea prea mult pe gânduri și cu fără prea multe regrete. Deși acesta s-a însurat cu Anca Serea în luna noiembrie din 2015 și aceștia se iubesc foarte mult, trăind o poveste de dragoste îndelungată, înainte să îl cucerească frumoasa brunetă, acesta a iubit o altă femeie. Este vorba despre manechinul Lavinia Sima, cu care bărbatul celebru a avut câțiva ani de relație. A fost considerat însă un eșec amoros pe toate fronturile, deoarece cunoscutul fotomodel a preferat să se concentreze mai mult pe partea de carieră și nu pe viața amoroasă.

De aceea, Lavinia a rupt povestea de iubire cu Adi Sînă și a dat vina pe programul său încărcat, dar și pe perioadele pe care le petrecea la distranță, fiind plecată pe atunci în special în Asia, pentru a onora contractele pe care le avea, potrivit wowbiz.ro. Independeța sa la nivel de carieră a însemnat mai mult decât relația cu artistul din trupa Akcent, astfel că Lavinia a decis să pună punct legăturii ce părea a fi una strânsă. Mulți ar fi putut jura că cea pe care o va duce la altar va fi blondina, dar acesta s-a îndrăgostit rapid după separarea de Lavinia și și-a început povestea cu Anca Serea.