Cine a fost soacra Ancăi Serea, cea de la care a moștenit o avere uriașă. A luptat împotriva lui Ceaușescu și s-a încăierat cu Mircea Dinescu

Cine a fost soacra Ancăi Serea, cea de la care a moștenit o avere uriașă. A luptat împotriva lui Ceaușescu și s-a încăierat cu Mircea Dinescu
Anca Serea, mesaj cutremurător după ce a ajuns la spital: “Am crezut că nu o să îmi revin”

Înainte de a-și întemeia o familie frumoasă și numeroasă alături de Adi Sînă, fostul membru al trupei Akcent, Anca Serea a fost căsătorită o bună perioadă de timp cu un alt bărbat. Din prima căsnicie, vedeta de televiziune are doi copii. Ce s-a întâmplat cu primul soț al Ancăi Serea și cine a fost soacra vedetei?

Cine a fost soacra Ancăi Serea, cea de la care a moștenit o avere uriașă

Anca Serea a trecut prin momente grele, care au afectat-o enorm. Înainte să înceapă o relație cu Adi Sînă, vedeta a fost căsătorită cu omul de afaceri, Filip Poplingher. Însă, acesta s-a stins din viață în 2010 după o luptă lungă cu cancerul lăsând-o pe Anca cu cei doi copii.

”Am primit vestea cumplită că nu mai are mult de trăit. Eram foarte tineri. Viața mea am crezut că o să se oprească atunci când viața lui a încetat. E clar că eu și copii suntem marcați. Dragostea nu se pierde. Un om care te-a iubit odată, sigur te va proteja mereu”, a povestit Anca Serea.

Primul soț al Ancăi Serea, Filip Polpingher
Primul soț al Ancăi Serea, Filip Polpingher

Mama lui Filip Polpingher a fost Florica Mitroi, o cunoscută poeta și ziaristă s-a născut în anul 1944 și pe tot parcursul vieții a luptat fără încetare împotriva regimului comunist. Aceasta a protestat împotriva comunismului chiar și în fața Ambasadei Române din Grecia iar gestul tău a fost evocat la vremea respectivă la postul de radio ”Europa Liberă”.

Florica Mitroi s-a reîntors în țară după Revoluție, unde a scos o serie de scrieri violente la adresa lui Mircea Dinescu și Andrei Plesu. Acesta i-a acuzat de faptul că ar fi fost falși luptători împotriva comunismului.

Poeta a fost atât de hotărâtă în ceea ce făcea încât nu a evitat să se lupte cu Mircea Dinescu, atunci când a avut ocazia. Chiar dacă a fost bătută măr de către Dinescu, ea a continuat să critice în continuare în Săptămânalul România Mare o serie de personalități politice.

Soacra Ancăi Serea a încetat din viață în anul 2002, iar o parte din averea ei a fost moștenită de către Filip, iar ulterior după moarte acestuia de către Anca.

Anca Serea, este mamă pentru a șasea oară

Anca Serea l-a cunoscut ulterior pe Adi Sînă, alături de care trăiește o frumoasp poveste de dragoste și care a făcut-o mamă pentru a șasea oară. Anca Serea a născut pe 6 august al șaselea copil și pare extrem de fericită, având în vedere că atât ea cât și soțul ei vor să își mărească și mai mult familia.

Anca Serea, este mamă pentru a șasea oară
Anca Serea, este mamă pentru a șasea oară

„Visul nostru este să înfiem un copil. Am luat decizia acum mult timp. A fost un semn. Eu sunt ambasador la Salvați Copiii și, mai demult, am mers în vizită la spitalul Sf. Pantelimon, unde era o fetiță abandonată. Eu eram însărcinată cu Moise și mi s-a părut devastator, nedrept. Mi s-a părut că nu pot face ceva pentru ea atunci și mi-am propus ca, în viitor, să înfiem un copil”, a spus Anca Serea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI