Cine este și cu ce se ocupă Andreea în viața reală, blonda de la Puterea Dragostei

Andreea, blonda de la Puterea Dragostei - cine este și cu ce se ocupă.

Andreea Mantea a dat startul sezonului 2 „Puterea Dragostei”. Cine sunt concurenții din sezonul 2 de la „Puterea Dragostei” Noul sezon „Puterea Dragostei” a început iar fanii au aflat cine sunt cei care se vor lupta pentru marele premiu.

Andreea, blonda de la Puterea Dragostei – cine este și cu ce se ocupă

Andreea – Claudia Piruieste una dintre cele mai echilibrate concurente de la “Puterea dragostei”, din sezonul al doilea.  Are 30 ani,  asistent medical și voluntar. Consideră că o căsnicie poate deveni minunată, dacă există înțelegere și respect între parteneri. Speră să se îndrăgostească în emisiune și își dorește ca bărbatul din viața ei să fie un om echilibrat. Se consideră o persoană sinceră, încrezătoare. Și-ar dori să ajusteze modul în care face față presiunii, să își “stăpânească nervii”. Cel mai mare vis al ei este să aibă o familie fericită.

Încel de al doilea sezon de la Puterea dragostei, Andreea este favorita băieților din casă. Blondă, sexy și cuceritoare, tânăra i-a atras atenția lui Jador, dar și lui Rusu, astfel că, o săptămâna întreagă, ambii au încercat să îi între în grații. La scurt timp de la intrarea în casa “Puterea dragostei”, Andreea a format un cuplu cu Livian, însă povestea lor s-a sfârșit rapid, după ce între ei a intervenit Bianca.

Înainte să vină în emisiune Andreea a avut un schimb de mesaje cu un fost concurent

Puțini știu însă că, înainte de a participa la emisiunea amoroasă, Andreea a încercat să se apropie de alți reprezentanți ai sexului tare care au făcut istorie în show, și în special de unul anume.

Andreea de la Puterea dragostei a avut o legătură cu… Andy! Contactat telefonic, fostul concurent a fost destul de discret în declarații, însă a recunoscut că o cunoaște pe apetisanta femeie.

Frumoasa concurentă de la Puterea Dragostei supusă unor comentarii răutăcioase

De când a ajuns la “Puterea dragostei”, Andreea s-a confruntat, ca și ceilalți concurenți, cu multe comentarii răutăcioase venite din partea unor fani ai emisiunii.

Printre aceste comentarii s-a numărat și faptul că aceasta ar avea un copil sau faptul că ar avea foarte multe intervenții estetice. Dezamăgită de reacțiile publicului, Andreea a ținut să lămurească lucrurile și să spună tuturor că nu are un copil și că are doar implanturi mamare, despre care a dezvăluit încă de la început.

Andreea Pirui – probleme cu legea

Andreea Pirui apare într-un proces pe site-ul jurisprudenta.com, alături de un alt bărbat, într-un dosar care a început pe data de 25.10.2018 la Judecătoria Zalău.
Blondina a fost des criticată pentru trecutul ei și pentru faptul că a apărut în câteva videoclipuri de manele, în urmă cu câțiva ani. Aceasta a avut o colaborare cu Nicolae Guță, în 2012. Frumoasa blondină era pe atunci dansatoare și a acceptat oferta de a dansa în clipul lui Nicolae Guta cu Mr Juve – Bem, bem. Anii nu par să fi trecut peste Andreea. Blondina este neschimbată, deși au trecut mai bine de 8 ani de atunci.
Andreea Pirui de la Puterea Dragostei.
Andreea, blonda de la Puterea Dragostei – cine este și cu ce se ocupă.
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI