Cine este și cu ce se ocupă Alexandru Abagiu, concurentul din noul sezon Asia Expres

Cine este Alexandru Abagiu, cocurent al sezonului 3 de la Asia Expres?

Alexandru Abagiu va fi concurent la „Asia Expres”! Vestea aceasta i-a mirat pe foarte mulți din showbiz. Majoritatea echipelor care vor concura în sezonul ce mai are puțin și apare pe micile ecrane au fost cu adevărat o surpriză. Nimeni nu s-ar fi gândit că aceștia ar spune da unei asemenea experiențe.

Cine este Alexandru Abagiu, viitor concurent la Asia Expres

Alexandru Abagiu se află printre concurenții din nou sezon al emisiunii de aventură Asia Expres. Ediția cu numărul 3 se anunță deja a fi cea mai incendiară dintre toate. Alexandru are doar 22 de ani, dar are deja pe umeri un talent pe care a reușit încă de la o vârstă fragedă să-l fructifice. Acesta a ajuns să câștige doar într-o lună minim 3.000 de dolari. Tânărul este un maestru al make-up-ului, lucrând de-a lungul timpului cu cele mai mari vedete de la noi. Alături de Ema Uta, Abagiu face parte din topul industriei de beauty din România.

„Îmi plăcea mult să pictez, dar intervenise o oarecare monotonie în ceea ce făceam. În plus, îmi doream să devin cunoscut în lumea modei. Eram înnebunit după prezentările de modă, după podiumurile acelea interminabile, iar toata nebunia și agitația din culise mă captivau, pur si simplu”
Alexandru Abagiu

Cine este Alexandru Abagiu? Acesta va fi cocurent în sezonul 3 al emisiunii Asia Expres
Cine este Alexandru Abagiu? Acesta va fi cocurent în sezonul 3 al emisiunii Asia Expres

Alături de cine va concura make-up artistul?

Cu toate că majoritatea l-au văzut de prea puține ori în fața camerelor, acum vor avea șansa să-l cunoască într-adevăr, odată cu participarea la Asia Expres. Alături de el vor fi: Nico și fiica ei, Alexandra, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan, și Alex Velea și Mario Fresh.

Alexandru va urma să facă echipă cu un apropiat de-al său. Cu toții vor efectua un maraton spectaculos, total diferit față de ceea ce a fost în sezoanele trecute. Vor trebui să treacă prin Taiwan, Filipine și Japonia.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI