Când începe Asia Express Sezonul 3. Producătorii au anunțat oficial totul despre emisiune

Când începe Asia Express Sezonul 3. Producătorii au anunțat oficial totul despre emisiune

”Asia Express” Sezonul 3 începe! Producătorii au anunțat oficial totul despre emisiune. România este prima țară care va porni spre aceste destinații.

Când începe Asia Express Sezonul 3?

”Asia Express” este varianta românească a reality show-ului ”Peking Express”, bazat pe emisiunea belgiană și flamandă cu același nume, care a fost realizată în 2004. În țara noastră, show-ul a debutat pe 12 februarie 2018 pe Antena 1, când a fost prezentat de Gina Pistol și Marius Damian. În cel de-al doilea, precum și în al treilea, Gina Pistol a rămas, dar a fost acompaniată de Liviu și Andrei. Din primăvara anului viitor, cel mai dur reality show din România revine cu un nou sezon, cel de-al treilea.

Când începe Asia Express Sezonul 3. Producătorii au anunțat oficial totul despre emisiune
”Asia Express” este varianta românească a reality show-ului ”Peking Express”

De această dată, cursa se va desfășura în Filipine și Taiwan, iar România este prima țară care va porni pe această rută în aventura Asia Express. De menționat este că cele două destinații au mai fost incluse până acum în traseul concurenților, dar niciodată în această formulă. Până când totul se va vedea pe sticlă, telespectatorii vor fi informați despre tot ce se petrece la filmări printr-un jurnal de Asia, difuzat pe TV și on-line, în perioada în care au fost filmările din Filipine și Taiwan.

Regulile competiției

În Sezonul 1 al emisiunii, telespectatorii au făcut cunoștință cu ”Drumul Dragonului”, în Vietnam, Laos, Cambodgia și Thailanda, iar în Sezonul 2 cu ”Drumul Elefantului”, în Sri Lanka și India. Sezonul 3 vine cu ”Drumul Comorilor”, cu ruta Filipine și Taiwan.

Concurenții care s-au încumetat la ”Drumul Comorilor” vor avea de respectat aceleași reguli ca și până acum. Ei vor avea la dispoziție un dolar pe zi, trebuie să își găsească singuri mâncarea, cazarea și transportul și să își depășească limitele psihice și fizice pentru a ajunge la marele premiu de 30.000 de Euro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI