Cine este Ruxi de la Bravo, ai stil. S-a certat cu cea mai bună prietenă când erau în vogă

Cine este Ruxi de la Bravo, ai stil. S-a certat cu cea mai bună prietenă când erau în vogă
Cum a devenit cunoscută Ruxi de la Bravo, ai stil

Ruxi face parte din concurentele ce au acceptat provocarea și o să participe în noul sezon ‘Bravo, ai stil! Celebrities’. Aceasta se bucură deja de mulți fani ce o îndrăgesc și îi apreciază fiecare apariție din mediul online, așa că lupta o să fie una dură în show-ul de la Kanal D.

Cum s-a făcut cunoscută Ruxi, noua concurentă de la Bravo, ai stil

Ruxi Opulență, așa cum este cunoscută în mediul digital, sau Roxana Erdei, pe numele ei real, s-a făcut remarcată în momentul în care a lansat proiectul LikeOne, împreună cu o altă femeie extrem de cunoscută de internauți, Creața. Cele două au cunoscut succesul, dar, în cele din urmă, colaborarea lor a ajuns la final.

Chiar dacă se aflau pe culmi mari în momentul în care au decis să meargă pe drumuri separate, se pare că ele nu mai aveau aceeași viziune atunci când venea vorba de proiectul LikeOne. Ruxi a preferat să preia contul de Youtube, în timp ce Creața a rămas cu conturile de Instagram și Facebook.

Ruxi a început, ușor, ușor, să pună bazele unei cariere în mediul digital, singură de această dată. Aceasta are aproximativ 512 mii de fani pe Instagram, iar succesul de care se bucură este datorat umorului său debordant, pe care îl expune prin filmulețe și poze ori de câte ori are ocazia.

Ce spune Ruxi despre participarea în emisiunea de la Kanal D. De ce a acceptat provocarea

Concurenta de la Kanal D a reușit să construiască un personaj puternic pe rețelele de socializare, dar fanii vor putea să o cunoască și în alt context acum, ținând cont că o să aducă propuneri stilistice inedite în fața juraților de la ‘Bravo, ai stil!’.

„Eu sunt artist în sufletul meu, îmi place să creez artă sub orice formă, de la clipuri, scenarii, cărți până la compoziții vestimentare.

În plus, îmi place entertainment-ul, prin el mă eliberez și îmi oferă șansa să creez ținute extravagante.”, a spus Ruxi despre proiectul de la Kanal D.

Pe lângă faptul că este pasionată de modă, lucru ce se poate observa la o simplă analiză a profilului său de Instagram, unde propune ținute atent alese, aceasta a lansat și o carte, ‘Intoxicata’, unde și-a spus povestea pentru a determina și alte persoane să renunțe la relațiile toxice.

Admiratorii săi o vor putea urmări în sezonul nou din ‘Bravo, ai stil! Celebrities’ începând cu data de 8 septembrie 2021, de la ora 22:30.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI