Prima vedetă de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a aflat! ”Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil”

Prima vedetă de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a aflat! ”Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil”
Prima vedeta de la Bravo, ai stil! Celebrities s-a aflat

„Bravo, ai stil! Celebrities” se întoarce pe micile ecrane cu un sezon nou plin de surprize și invitate celebre, care mai de care mai controversate. S-a aflat prima concurentă oficială a noului sezon. Cine este focoasa brunetă care a acceptat provocarea emisiunii de la Kanal D.

Cine este prima vedetă confirmată în noul sezon „Bravo, ai stil! Celebrities”

Fanii emisiunii „Bravo, ai stil!” nu vor mai aștepta mult pentru a urmări, din nou, emisiunea lor preferată de la Kanal D. Show-ul de succes revine în curând, pe sticlă și va aduce o serie nouă de vedete și celebrități dornice să-și găsească propriul stil vestimentar și nu numai.

Sezonul acesta, una dintre cele mai populare concurente este Ioana Filimon. Fosta Miss România a acceptat provocarea de a veni la show-ul controversat de la Kanal D pentru a-și găsi un stil al ei, mărturisind că abia așteaptă să înceapă competiția.

„Ar fi cazul să învăț să mă îmbrac, să am stil. Până acum, la prezentări, concursuri de Miss, am primit ținutele cu care să defilez. La „Bravo, ai stil! Celebrities” vreau să îmi pun și eu mintea la contribuție, vreau să îmi compun singură ținutele și sper să fie unele frumoase.

Nu am încă un stil bine definit, până acum stilul a fost unul mai sexy, încerc să ies din această zonă, în curând împlinesc 30 de ani, îmi doresc să adopt un stil cu clasă.”, a declarat Ioana Filimon, potrivit WOWbiz.ro.

Cătălin Botezatu a plecat de la „Bravo, ai stil!”

Pe lângă Ioana Filimon, alte vedete care vor participa la acest nou sezon „Bravo, ai stil! Celebrities” sunt Nicoleta Nucă, Ruxi, Sensy, Anda Adam și Mădălina Pamfile.

Cu toate acestea, noul sezon aduce schimbări și la masa juriului. Cătălin Botezatu a anunțat că pleacă de la Bravo, ai stil, deși rămâne în continuare la Kanal D. Celebrul designer și-a anunțat fanii din mediul online că lasă vacant locul său în juriul emisiunii de fashion.

„Dragii mei, a venit momentul pentru a împărtăși cu voi o decizie pe care am cântărit-o mult, nu a fost o decizie ușoară, însă am hotărât să mă retrag din proiectul Bravo, ai stil!. Voi rămâne în Kanal D, alături de această echipă extraordinară, împreună vom dezvolta alte proiecte de televiziune.

Sunt convins că această nouă etapă va reprezenta o provocare, un nou capitol frumos din viața mea și abia aștept să îl împărtășesc și cu voi.”, a declarat Cătălin Botezatu, cu puțin timp în urmă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI