Cine este românul care a câștigat 2,38 milioane de euro la Joker. Cum a ales numerele norocoase

de: Ștefan R. Apostol
24 09. 2024

Loteria Română, ca de fiecare dată, a reușit să facă un alt român fericit. Acesta a fost cel care avea să câștige premiul cel mare la Joker. Ulterior s-a aflat cine este românul care a câștigat 2,38 milioane de euro la Joker, precum și cum a ales numerele norocoase.

Loteria Română a reușit să facă un alt român fericit

Ca în fiecare săptămână, inclusiv săptămâna trecut românii au jucat bilete la loto, la toate tragerile la sorți puse la dispoziție de compania Loteria Română.

La ediția din 15 septembrie, la Joker, compania pusese în joc la categoria I-a un premiu total, în valoare de 2,38 milioane de euro.

Deși au fost mulți cei care și-au încercat norocul, sperând la premiu, se pare că doar un singur român a avut parte de numerele câștigătoare.

S-a aflat cine este românul care a câștigat 2,38 milioane de euro la Joker

Conform comunicatului emis de Loteria Română, la această tragere a fost cel de-al doilea, cel mai mare câștig pus în joc la categoria I-a, din acest an. După tragere s-a aflat și cine este românul care a câștigat 2,38 milioane de euro la Joker.

Este vorba de un pensionar acre declara ulterior că „Joc de aproape 50 de ani”, prezentându-se în cursul acestei zile pentru a-și ridica premiul. De altfel, așa cum precizam anterior, Loteria Română a emis un comunicat:

„În cursul zilei de astăzi, 24 septembrie, s-a prezentat la sediul central al Loteriei Romane câştigătorul premiului de categoria I, în valoare de 11.845.622,10 lei (2,38 milioane de euro), obţinut la tragerea Joker din data de 15.09.2024.

Acesta este al doilea câştig de categoria I obţinut în acest an la Joker. Biletul norocos a fost jucat la agenţia 23007 din Giurgiu şi a fost completat cu două variante simple la Joker. Câştigătorul este pensionar şi participa de aproape 50 de ani la toate jocurile loto, însă jocul preferat este Joker. Ne-a declarat că numerele alese nu au semnificaţie personală, că nu joacă niciodată aceleaşi numere şi că va juca în continuare la fel ca şi până acum.

A aflat că este marele câştigător chiar în ziua tragerilor, când a verificat biletul. Câştigătorul nu a dorit să-şi facă publică identitatea.”, anunță Loteria Română.

La ultima extragere Joker, au fost puse în joc peste 190.000 de lei

În cursul serii de duminică, 22 septembrie, a avut loc ultima extragere la Loto, inclusiv la Joker.

Din datele furnizate de Loteria Română, pentru ziua de duminică au fost puse la bătaie câștiguri în valoare de 195.588,21 de lei, cu un report total, în valoare de 679.842,67 lei.

Numerele extrase duminică au fost, după cum urmează: 15, 6, 27, 29, 28, și 17, cu un fond total de câștiguri în valoare de 1.629.661,58 lei.