Cine este Romanița Duminică de la ”Femeia alege”. Ce își dorește de la emisiunea de pe PRO 2

Cine este Romanița Duminică de la ”Femeia alege”. Ce își dorește de la emisiunea de pe PRO 2
Cine este Romanita Duminica de la ”Femeia alege”. Ce isi doreste de la emisiunea de pe PRO 2

Emisiunea „Femeia Alege” prezentată de fosta concurentă de la Survivor România Majda Aboulumosha, care rulează pe postul TV PRO 2, aduce în prim-plan cinci domnișoare frumoase în căutarea iubirii adevărate.

Cu ce se ocupă Romanița Duminică, frumoasa blondină de la emisiunea „Femeia alege”

Romaniță Duminică este una dintre cele mai interesante concurent de la emisiunea matrimonială Femeia Alege de pe PRO 2. Blondina are o poveste de viață ca în filme. S-a căsătorit când era foarte tânără, iar acest lucru s-a resimțit mai târziu.

Acum trei ani a decis să divorțez, iar din mariajul trecut a rămas cu o fetiță superbă pe nume Zaraza, în vârstă de 11 ani. Superba blondină a decis să participe la show-ul matrimonial prezentat de Majda pentru că adoră provocările.

„Este o provocare și, ca orice provocare, voi avea ceva nou de învățat, mă va face mai puternică, și de ce nu, mă va ajuta să descopăr lucruri noi despre mine. Vreau să fie extrem de clar că nu m-am implicat în acest proiect pentru bani, nu este vorba despre asta.

Am zis că sunt o persoană extrem de pozitivă, dar ceea ce nu am zis este faptul că sunt în egală măsură ambițioasă! Îmi este frică, în cel mai adevărat sens al cuvântului, de a muri fără să apuc să fac tot ceea ce-mi doresc să fac. Și nu este vorba de lucruri materiale… pe acelea nu le luăm cu noi.

Este vor de experiențe, de ceea ce pot face pentru cei care-mi sunt dragi. Această frică nu mă paralizează, este genul de frică pe care am conștientizat-o și care mă ajută în fiecare zi să învăț ceva nou, să devin mai bună, să-i ajut pe cei din jurul meu. Într-o notă mai amuzantă, pot totuși spune că nu-mi este frică de singurătate… și sunt puține persoane care pot spune acest lucru.”, a declarat Romanița Duminică, în exclusivitate pentru cei de la Click!.

Cum trebuie să fie bărbatul care să o cucerească pe Romanița Duminică

Concurenta de la Femeia alege mărturisește că preferă să se lasă cucerită de către un bărbat, decât să facă ea primul pas într-o relație. Romanița este o persoană echilibrată și diplomată, care nu crede în răzbunare. Blondina consideră că fiecare om primește ceea ce merită în viață:

„Nu cred în răzbunare. Avem și un proverb care spune că răzbunarea este arma prostului. Există un echilibru în viață și fiecare primește ceea ce merită. De ce să-mi pierd timpul cu răzbunarea? Nu merită! Eu uit, din păcate. Spun din păcate, pentru că mi s-a întâmplat să dau prea multe șanse celor care nu meritau acest lucru.

Nu cred în răzbunare. Avem și un proverb care spune că răzbunarea este arma prostului. Există un echilibru în viață și fiecare primește ceea ce merită. De ce să-mi pierd timpul cu răzbunarea? Nu merită! Eu uit, din păcate. Spun din păcate, pentru că mi s-a întâmplat să dau prea multe șanse celor care nu meritau acest lucru.”, a declarat concurenta.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI