Cine este primul soț al Mihaelei Rădulescu, de la care a păstrat și numele. Ce afaceri are

Cine este primul soț al Mihaelei Rădulescu, de la care a păstrat și numele. Ce afaceri are
Cum arată acum primul soț al Mihaelei Rădulescu? 

Ce afaceri are primul soț al Mihaelei Rădulescu și cum arată acum? Fostul jurat de la emisiunea „Românii au Talent” i-a păstrat numele.

Cum arată acum primul soț al Mihaelei Rădulescu?

Mihaela Țiganu a fost căsătorită cu Bogdan Rădulescu, nume pe care se pare că i-a plăcut atât de tare încât să-l păstreze o viață. Puțini știu numele de familie din buletin al vedetei pentru că așa s-a intitulat încă de la primele apariții TV. Aceasta a mai fost căsătorită cu Ștefan Bănică, mariaj care a fost extrem de tumultos, cu Elan Schwartzenberg, căsnicie de pe urma căruia are un fiu, iar acum se iubește nebunește cu Felix Baumgartner.

Primul care a făcut-o să spună DA în fața ofițerului stării civile a fost însă Rădulescu. Din păcate, cei doi au divorțat la numai doi ani de la căsătorie, la începutul anilor ’90, din cauza pe care Bogdan le-a explicat pe larg extrem de transfarent. Afaceristul susține că fosta prezentatoare de televiziune a lipsit multe nopți de acasă, iar că anturajul de la vremea aceea i-a murdărit perspectiva unui mariaj visat la început de amândoi la fel. Acum, fostul soț al brunetei este partener la o firmă de transport pentru VIP-uri, care a închiriat limuzine pentru unii din cei mai mari actori de la Hollywood veniți să filmeze în București sau prin diverse locuri din România.

Ce afaceri are primul soț al Mihaele Rădulescu
Ce afaceri are primul soț al Mihaele Rădulescu

„Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc”

„Dacă aveam mintea de acum, o părăseam pe loc. Dar eram tânăr, o iubeam enorm, aşa că mi-am imaginat că poate mai avem o şansă împreună. Nu a fost deloc aşa, chiar dacă au existat discuţii şi în familie… Am continuat să trăim împreună o vreme. Când a venit Revoluţia, nu eram încă separaţi, dar nici n-a mai durat mult. Atunci, în decembrie 89, s-a dus de capul ei pe străzi, la Comitetul Central. M-am enervat, mai ales că parcă o luase razna, se vopsise blondă, se tunsese scurt, arăta ca naiba. A întâlnit tot felul de oameni, ne-am îndepărtat definitiv, mai ales că mă săturasem şi eu. Apăruseră multe oportunităţi, nu mai îmi stătea gândul doar la Mihaela, care oricum apărea pe-acasă tot mai rar. Peste câteva luni, ne-am despărţit”
Bogdan Rădulescu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI