Cine este portarul lui Celtic Glasgow și de ce se teme de cei de la CFR Cluj

Autor: Chivu Ana - 17:43, 07 aug. 2019
Cine este portarul de temut de la Celtic Glasgow ?

CFR Cluj joacă azi, 7 august, cu Celtic Glasgow. Sub îndrumarea lui Dan Petrescu, CFR Cluj se află în fața unui test important. Campioana României trebuie să se dueleze pentru un loc în play-off UEFA Champions League. Cine este portarul de temut de la echipa Scoției?

Cine este portarul de temut de la Celtic Glasgow?

CFR Cluj se duelează azi, miercuri, cu Celtic Glasgow. Calificarea campioanei României ar însemna un bonus important de la forul de la Nyon, pe lângă asigurarea prezenței în grupele Europa League. Scott are 27 de ani, s-a născut în Regatul Unit și activează ca portar la Echipa națională de fotbal a Scoției. Scott a susținut că se așteaptă la un meci greu contra echipei din Cluj, dar că este pregătit să învingă. “Va fi un meci foarte dificil. Ei muncesc foarte mult în teren și aduc multe mingi în careu. Trebuie să stăm foarte bine defensiv și să muncim. Orice deplasare din cupele europene este dificilă. Vom avea o seară grea, dar trebuie să ieșim încrezători după ce am arătat în week-end. Venim cu un plan de joc bine pus la punct, dacă o să ne ținem de el, vom obține victoria”, a declarat Scott Bain, în conferința de presă desfășurată înainte de meciul din prima manșă a turului preliminar al Ligii Campionilor.

Portarul de la Celtic Glasgow
Portarul de la Celtic Glasgow

„Dacă vrem să ajungem în grupele Champions League, trebuie să trecem și prin astfel de confruntări. Știm că nu va fi ușor, dar am arătat o formă bună. Stilul de joc al CFR-ului ne este familiar și dacă vom juca la adevărata noastră valoare, sunt sigur că vom lua o opțiune serioasă pentru calificare”
Scott Bain

Scott Bain, portarul echipei naționale a Scoției
Scott Bain, portarul echipei naționale a Scoției

Echipele probabile

CFR Cluj: Arlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Djokovic, Bordeianu, L. Aurelio – Omrani, Țucudean, C. Deac
Rezerve: Vâtcă – Sylla, Păun, M. Pereira, Butean, Cestor, Rondon
Antrenor: Dan Petrescu

Celtic: Gordon – Elhamed, Bitton, Aker, Bolingoli – Brown, McGregor – Forrest, Christie, Jonston – Edouard
Rezerve: Bain – Jullien, Simunovic, Griffiths, Sved, Ntcham, Ralston
Antrenor: Neil Lennon

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI