17 nov. 2023 | 12:19

Cine este patronul Christian Tour. Milionarul va cumpăra o nouă agenție de turism, decizia care i-a schimbat viața

Utile
Cine este patronul Christian Tour. Milionarul va cumpăra o nouă agenție de turism, decizia care i-a schimbat viața
Christian Tour, una din cele mai importante agenții de turism

Pentru românii pasionați de sejururi turistice, numele Christian Tour este unul extrem de cunoscut. Dar, puțină lume știe, de fapt, cine este patronul Christian Tour. În piață umblă zvonul că milionarul va cumpăra o nouă agenție de turism. Citește mai departe și află despre ce este vorba și care este decizia care i-a schimbat viața.

Christian Tour, una din cele mai importante agenții de turism din România

La câțiva ani de la evenimentele din Decembrie 1989, mai exact în 1998, apărea pe piaț o agenție de turism care va devei în tr-un timp record una care va da trendul în turismul local dar și internațional.

Vezi și: Agenţiile de turism, puse în dificultate după anularea zborurilor Blue Air. „Am aflat din presă”

Având misiunea de a crea ”cele mai frumoase amintiri” pentru cei care și-au planificat sejururi turistice, din 1998 și până în prezent, Christian Tour și-a stabilit locul în piață.

Plecând de ideea că ”Oricine are dreptul la vacanță și relaxare la un cost pe care și-l poate permite.”, în cei 25 de ani de activitate, touropertorul a avut cele mai multe oferte turistice din piață, la concurență directă cu o altă mare agenție de turism, Paralela 45.

Cine este patronul Christian Tour

Dar, în spatele acestui proiect de anvergură a stat, și stă și astăzi, Cristian Pandel care, alături de fratele său, Marius Pandel, a reușit să creeze un adevărat imperiu. De altfel cei doi sunt proprietarii companiei Memeto Group, care mai deține și agenția TUI Travel Center, Memento Holidays, Memento Bus, Animawings, Memex, Yuga, FDA, Biotic Pharma și Memento Green.

Cine este patronul Christian Tour. Milionarul va cumpara o noua agentie de turism, decizia care i-a schimbat viata

Cristian Pandel, proprietarul grupului

”La Christian Tour, credem în puterea recunoștinței pentru o treabă bine făcută, de la un sincer bravo pentru fiecare realizare, oricât de mică, până la recompense materiale pentru fiecare angajat, nou sau vechi.”, mai spune Cristian Pandel, proprietarul grupului.

Află despre: Noul tip de vacanțe în care pleacă românii. Agențiile de turism au fost luate cu asalt în 2021

Conform datelor furnizate de Profit.ro, Christian Tour Holding deține la acest moment 55 de agenții pe întreg teritoriul României, iar din acest total 20 au fost deschise doar în 2023.

Cristian Pandel a cumpărat o nouă agenție de turism

Aceeași publicație citată mai anunță că, recent, Cristian Pandel a cumpărat o nouă agenție de turism, și anume Travel Plaza din Bacău, companie fondată în 2009, aparținând unui antreprenor local, Cătăli Hazaparu.

Conform datelor, Christian Tour Holding a achiziționat pachertul de 51% din Travel Plaza, iar actualul proprietar va rămâne cu un procent de 49% din acțiunile Travel Plaza.

”Cu bucurie vă aducem la cunoștință că Christian Holding a achiziționat pachetul majoritar Travel Plaza, deținând acum 51% din companie.

Această asociere reprezintă un impuls semnificativ pentru Travel Plaza, consolidându-și poziția și devenind o forță și mai robustă în industrie.

Asocierea cu Christian Holding nu este doar un pas către viitor, ci și o promisiune că Travel Plaza va continua să ofere servicii de calitate, inovatoare și orientate către nevoile clienților noștri”, a declarat, pentru Profit.ro, Cătălin Hazaparu, fondatorul Travel Plaza.

Vezi și: Agenţia de turism din România care a dat faliment. Cine sunt turiştii care ar putea rămâne fără vacanţe

Cu această achiziție, așa cum menționam anterior, grupul are 55 de agenții, iar Cristian Pandel mai spune că are în plan o extindere pentru ”rețeaua de agenții Travel Plaza, în viitorul apropiat”.

Care este decizia care i-a schimbat viața milionarului Cristian Pandel

Cu mult timp îaninte de a intra în acest gen de afaceri, Cristian Pandel și-ar fi dorit să devină avocat, pregătindu-se pentru asta în cadrul Facultății de Drept, dar, cum oportunitățile au apărut, să renunțe la a profesa ca avocat a fost decizia care i-a schimbat viața:

”Fiind pasionat de alpinism şi de drumeţii montane, m-am gândit că lucrul cel mai bun ar fi să-mi deschid propria agenţie de turism şi să renunţ la o carieră în drept, mai ales că nici nu-mi plăcea aşa de mult.

Aşa că am investit prima data 300 de dolari, într-un subsol pe Kogălniceanu, unde, de altfel, mi-am şi deschis agenţia. La început însă nu aveam oferte decât pentru destinaţii interne.“, isi aminteste managerul Christian Tour, într-un interviu pentru revista VIP.

Se pare că, în cele din urmă, decizia a fost una bună, având în vedere poziția sa și a companiilor deținute alături de fratele său.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
A venit răspunsul CNA, după sesizarea în care s-a cerut interzicerea alăturării numelui ”București” denumirii CSA Steaua
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
VIDEO Scene halucinante în Ilfov: Un adolescent a fost sechestrat într-o parcare, apoi a fost dus în alt sat și bătut cu bestialitate
Digi24
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Fără vize în America. Data la care vor fi eliminate definitiv
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Devine interzis prin lege în mod definitiv. Noul ordin UE trebuie aplicat imediat în România
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro