Cine este omul de la care Viorica Dăncilă vrea un milion de euro. Informația a apărut în mijlocul alegerilor

Cine este omul de la care Viorica Dăncilă vrea un milion de euro. Informația a apărut în mijlocul alegerilor
Cine este omul de la care Viorica Dăncilă vrea un milion de euro

Duminică, 24 noiembrie, este zi mare, căci azi se va desemna noul președinte al țării noastre pentru următorii cinci ani. În timp ce românii caută secțiile de vot, Viorica Dăncilă, unul dintre candidații în cursa pentru Cotroceni, stă cu gândul la un milion de euro. Cine este omul de la care dorește oficialul bani?

Cine este omul de la care Viorica Dăncilă vrea un milion de euro?

Informația din mijlocul alegerilor. Ovidiu Eftimie, jurnalist brașovean și redactor la site-ul Times New Roman, dar și scriitor, a pus pe masă povestea. Omul de presă a debutat în anul 2016 cu romanul bestseller Anhanghelul Raul. După ce a povestit una-alta la ”Maratonul Libertății lui Tetelu”, s-a ajuns și la vot. Ovidiu a spus că și umoriștii își dau ștampila pentru viitor, însă mai pe seară, să nu intervină singurătatea.

Cine este omul de la care Viorica Dăncilă vrea un milion de euro. Informația a apărut în mijlocul alegerilor
Jurnalistul Ovidiu Eftimie

„Și umoriștii votează! Dar eu mă duc pe la 6 seara. Mi-e urât să mă duc singur! Mă duc cu niște prietenii. Constant se întâmplă ca știrile noastre să fie crezute. Nici glumele nu mai sunt glume. Când vrei să spui ceva aberant despre România, asta chiar se întâmplă…”, a spus Ovidiu.

Informația a apărut în mijlocul alegerilor

Rugat să ia măsuri în cazul în care TNR ajunge la putere, jurnalistul a explicat că dorește o autoritate anume. ”Vreau o autoritate pentru persoanele cu pistrui. Eu sunt președinte la Confederația Națională a pistruiaților din România! Oricum nu vreau să se umple România de pistruiați!”, a completat redactorul.

„Umorul nu începe mai devreme de ora 12:00! Noi jumătate din timp suntem mahmuri. Cum să zic că umorul e greu? Spune-i că e greu unuia care a făcut 700 de șaorme! Ăla a hrănit 700 de persoane, cum dracu’ să fie umorul important? Eu mai fac și glume proaste… Ce să fac! Am zis că un om a fost linșat la un congres de feministe când a întrebat cine știe să facă o ciorbă. Chiar nu știu dacă feministele știu, dar eu îmi asum și afirm că feministele nu știu să facă o ciorbă. Cine dracu le ascultă? Dacă nu le păsa nu țipau așa de tare”, a mai povestit Eftimie.

”Vrea un milion de euro de la mine”

După mici istorioare și păreri, a venit surpriza. Jurnalistul a susținut că a fost dat în judecată de Viorica Dăncilă, cu prețul de 1 milion de euro. Iar pe lângă candidata PSD la prezidențiale s-au mai numărat și Gabriela Firea, Carmen Dan și partenera lui Liviu Dragnea.

„Viorica Dăncilă m-a dat în judecată și vrea 1 milion de euro de la mine. Ea, cu Gabi Firea, Carmen Dan și gagica lui Dragnea. Ne-au dat în judecată! Eu nici nu eram la birou, dar partea cu hoarda de tâmpite le-e enervat! S-au ofensat foarte mult.

Sunt curios dacă Justiția din România îmi spune că n-am voie să o stresez pe Viorica Dăncilă. Ar fi un pas important să aflăm asta! O să vină bulgarii să ne facă proști și noi pornim războiul că nu renunțăm la anumite chestii”, a încheiat jurnalistul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI