Victor Ciutacu a luat foc! Cum o apără pe Oana Lovin, tânăra protestatară, după ce s-a aflat că face videochat

Victor Ciutacu a luat foc! Cum o apără pe Oana Lovin, tânăra protestatară, după ce s-a aflat că face videochat
Victor Ciutacu vine în apărarea Oanei Lovin. Ce spune realizatorul TV?

Oana Lovin este cu siguranță personajul momentului. Ce spune Victor Ciutacu despre tânăra care a fost „demascată” de curând de internauți, după ce s-a aflat că face videochat?

Victor Ciutacu îi ia apărarea Oanei Lovin

Toată vâlva creată în jurul Oanei Lovin a ajuns și la urechile unor personalități cunoscute actualmente în România. Cunoscută inițial drept o simplă protestatară, tânerei i-au trebuit doar un scurt timp până când cineva să o desconspire în ochii multor internauți ca mai apoi să devină o altă femeie din multele din România care aleg să facă videochat.

Unii au susținut că meseria ei nu este un factor care să schimbe ceea ce a spus sau să intervină cumva în discursurile sale din mediul online, în timp ce alții o condamnă pentru calea ușoară de a-și duce traiul și o critică și pentru faptul că moralitatea și demnitatea cerute chiar de ea în discuțiile lungi de pe Facebook fac rapid cale întoarsă când văd cu ce se ocupă. Victor Ciutacu este în tabăra celor care nu o judecă, ba chiar îi sare în ajutor în scandalul momentului.

Victor Ciutacu îi ia apărarea Oanei Lovin
Victor Ciutacu îi ia apărarea Oanei Lovin

„N-are dreptul să gândească și să se revolte?”

„Așa, și? Spune ceva nereal aici? N-are dreptul să gândească și să se revolte? Drepturile astea sunt valabile numai pentru ăia care-l înjură pe Dragnea și-l scot vinovat pentru orice și când era în pușcărie? Dacă dădea banii la Nicușor Dan sau la Vlad Voiculescu, era un munte de civism? Dacă se tăvălea prin față pe la Colectiv, era zeiță și conștiință. Dacă arunca pungi cu pișat în jandarmi pe 10 august, era eroină? În țara asta prost făcută, o minoritate cu gura mare confiscă, în numele luptei cu ciuma roșie și, prin extensie, cu marele dușman colectiv Rusia, țară căreia i se rupe la propriu de noi, tot ce se poate, de la dreptul la protest, până la libertatea de gândire și de asociere. P.S. Dacă fata și-ar fi încărcat producțiile erotice pe pornhub cu acces free, poate că m*sturbaționiștii ăștia cu s*xualitate incertă ar fi fost olecuță mai indulgenți. Cât despre ipocrizia pe care i-o scot pe nas toți năimiții, să nu mă apuc eu să vorbesc sau să scriu din ce îmi amintesc la prima mână”
Victor Ciutacu (Sursa: Facebook.com)