15 sept. 2020 | 12:40

Scandal la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Oana Lovin, scandare vulgară la adresa lui Iohannis

Știri generale
Scandal la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Oana Lovin, scandare vulgară la adresa lui Iohannis
Scandal la inaugurarea metroului din Drumul Taberei. Oana Lovin, scandare vulgară la adresa lui Iohannis

Inaugurarea magistralei de metrou M5 din cartierul Drumul Taberei de astăzi, 15 septembrie, petrecută în prezența lui Klaus Iohannis, nu a fost lipsită de evenimente. Ziua festivă, începută la 12:00, a fost perturbată la zece minute distanță de activista PSD Oana Lovin, care l-a întâmpinat pe șeful statului cu o scandare vulgară. Aceasta a fost luată de jandarmi.

Inaugurare cu scandal. Debutul metroului din Drumul Taberei a fost marcat de scandarea vulgară a Oanei Lovin adresată președintelui Iohannis

Astăzi, călătoria Magistralei M5 din cartierul Drumul Taberei a ajuns la final. M5 Râul Doamnei – Eroilor 2, cu extensia la Valea Ialomiței și depou, este prima magistrală de metrou din București construită de la zero după Revoluție. Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a precizat că deschiderea traficului cu călători va avea loc marți, de la ora 12:00. Tot atunci, printre alți oficiali, la fața locului au sosit și Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban. La scurt timp și-a făcut apariția și Oana Lovin, care a strigat la portavoce ”m**e Klaus Werner Iohannis”.

Cunoscuta video-chatistă devenită protestatara cu sparanghel pentru libertate față de restricțiile anti-COVID, și-a reluat rolul de troll electoral al unei adunări pline de membri PNL. Aceasta a intrat cu o portavoce în mijlocul evenimentului de inaugurare a magistralei M5 și a strigat necuviincios către șeful statului. Lovin a fost luată de jandarmi. S-a ales doar cu o amendă. După ce a fost sancționată de oamenii legii, a declarat: „Nu regret fapta pentru că-mi apăr țara de trădătorii de neam și țară”.

„Alo, planeta, suntem in 2020, este o activitate legala”

Înainte de această acțiune, activista PSD a intrat cu o portavoce în mijlocul unui eveniment USR-PLUS, organizat în Piața Universității pe 12 septembrie.

„Distrigaz. Distrigaz. Nu ne-ati raspuns la distrigaz. A murit un om, aplaudati! Si doamna Clotilde s-a intors in tara dupa ce s-a spalat dosarul”, le striga aceasta prin portavoce simpatizanților USR.

„Fara securisti! Fara securisti”, continuă protestatara, moment în care oamenii din jur încep să râdă zgomotos și să-i strige „fără penali” Aceasta a continuat să scandeze, cerându-i un răspuns lui Vlad Voiculescu. Cei din USR-PLUS au întrebat-o, la rândul lor, cine îi plătește ei sparanghelul. Aceasta a continuat sa strige „Distrigaz”, ignorând-i apelurile la calm ale eurodeputatului Ramona Strugariu. În final, a rezultat o cacofonie între strigătele celor din USR, ”fără penali”, și cele ale ei, ”Distrigaz”.

Parteneri
Ce trebuie să pui pe masă, neapărat, ASTAZI de Sfântul Dumitru pentru a atrage norocul, protecția și belsugul
Redactia.ro
Tunelul faimos din România care va fi readus la viață. A fost construit de Anghel Saligny și a avut un rol important timp de aproape 100 de ani
Click.ro
„Ce dracu' să facem cu ei?”. Militari ruși, înregistrați când vorbesc despre sosirea nord-coreenilor pe front
Digi24
ȘOCANTI!!! Cum arăta Ilinca Vandici înainte de operații. IMAGINILE bombă au scăpat pe net
Vocea.biz
Una dintre cele mai sexy vedete din România s-a pocăit! 'Mi-a vorbit Dumnezeu... E foarte greu de explicat în cuvinte'
Unica.ro
Marele mister din jurul unei biserici. Fenomene inexplicabile
EVZ.ro
Laura Crișan ar fi vrut să incendieze casa moștenită de la familia ei! Declarațiile halucinante ale unui martor: ”Pentru a scăpa de...”
Spynews
Ora de iarnă 2024. Se dă ceasul înapoi cu o oră, ora 4:00 devine ora 3:00. Cum ne afectează organismul
Capital.ro
Oana Pellea, scoasă din sărite de gestul făcut de Alina Ceușan: „Dizgrațios, nesimțită postare”
Avantaje
INTERZIS TOTAL de SF. DUMITRU! E MARE PĂCAT AZI, 26 Octombrie
Mediaflux
El este Lehel, bărbatul suspectat că a ucis-o pe românca de 48 de ani și a zidit-o într-un bar din Germania. Vecina Luminiței, declarații halucinante | FOTO
Spynews.ro
Jupiter Retrograd până în februarie 2025. Care sunt zodiie afectate și ce lecții au de învățat în perioada următoare
Realitatea.net
Îl mai știi pe Remus din „Secretul Mariei”? Ce mai face acum actorul Toma Dănilă si ce legătură există între el și Liviu Vârciu
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro