Cine este noul iubit al Ralucăi Pastramă. Fosta soție a lui Pepe iubește din nou

Cine este noul iubit al Ralucăi Pastramă. Fosta soție a lui Pepe iubește din nou
Cine este noul iubit al Ralucăi Pastramă.

Raluca Pastramă și-a refăcut viața după divorțul de Pepe și se pare că noua relație este extrem de serioasă. Iată cine este nou iubit al Ralucăi Pastramă!

Cine este noul iubit al Ralucăi Pastramă

Au trecut șase luni de la divorțul la notar al celor doi, un divorț răsunător, chiar dacă cei doi au dorit să trateze totul cu maximă discreție. Cea care a intentat divorțul de Pepe a fost Raluca Pastramă, pe motiv că între ei lucrurile nu mai funcționau de mult. După divorț, Pepe s-a afișat la brațul mai multor ”domnișoare de oraș”, asumându-și ulterior relația cu Yasmine, o tânără make-up artist în vârstă de 26 de ani.

Însă Raluca Pastramă a preferat discreția totală, însă nu lipsită de iubire. Totuși, a evitat ieșirile publice și întâlnirile de orice fel. Însă printre orele de tenis ale fetițelor și orele petrecute la grădinița pe care o conduce, Raluca Pastramă s-a îndrăgostit de un tânăr cu care trăiește o poveste de dragoste în prezent.

Potrivit Cancan.ro, pe tânăr îl cheamă Ibrahim, iar relația dintre ei este cât se poate de serioasă. Ibrahim este de origine arabă, are 27 de ani și provine dintr-o familia potentă financiar, care are mai multe afaceri în România. Vezi fotografia cu cei doi în galeria foto a articolului!

Astfel, se pare că Ibrahim este foarte îndrăgostit de fosta soție a lui Pepe, declarându-și iubirea pe rețelele de socializare, semn că este sigur de ceea ce simte pentru frumoasa brunetă.

„Singura persoană din viața mea care m-a făcut să fiu cel mai împlinit și fericit om din lumea asta. Te iubesc, Raluca mea!” , este mesajul scris de actualul iubit al Ralucăi Pastramă, cu ocazia zilei sale de naștere, într-o postare pe Instagram, în care a ales să îi mascheze chipul Ralucăi cu o inimă mare și roșie.

Reacția Ralucăi Pastramă după ce Pepe și-a asumat relația cu Yasmine

„Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles.

Eu am pus punct. Lucrurile nu mai funcţionau de foarte mult timp în căsnicia noastră şi m-am gândit foarte bine la ce e de făcut. Am luat greu acea decizie, dar, odată luată, nu a mai fost cale de întoarcere.

Fiecare dintre noi avem acum viaţa noastră dar, aşa cum am mai spus-o, noi avem împreună doi copii minunaţi, care se vor bucura mereu de toată căldura şi de toată atenţia noastră!”, ne-a declarat Raluca Pastramă, în exclusivitate.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI