S-a aflat adevărul despre Pepe și noua iubită, Yasmine. Raluca Pastramă o să se enerveze cumplit: ‘I se citește pe chip’ EXCLUSIV

S-a aflat adevărul despre Pepe și noua iubită, Yasmine. Raluca Pastramă o să se enerveze cumplit: ‘I se citește pe chip’ EXCLUSIV
Cum se înțeleg, de fapt, Pepe și Yasmine Ody. Abia acum s-a aflat tot

Giani Pascu, fratele mai mare al celebrului nostru cântăreţ Ionuţ Pascu, alias Pepe, simte că ceva s-a schimbat iar în viaţa cântăreţului de muzică latino. El evită să dea amănunte, fiindcă lucrurile ţin de “bucătăria internă a noastră şi, mai ales, a lui”.

Totul despre relația lui Pepe cu noua iubită, Yasmine: ‘Există o diferență’

Giani Pascu susţine că nu va permite nimănui să se bage în familia sa, între el și Pepe, în special acum, când fratele său traversează iar o perioadă însorită, la opt luni de la separarea de fosta soţie, Raluca.

„Dacă el nu vrea să facă tam-tam din toată situația asta, atunci îi voi respecta decizia. Tuturor ne-a fost greu, toamna trecută, când s-a întâmplat ce s-a întâmplat.

Am pus capul în pământ și nu am comentat nimic. La fel voi face şi acum, voi pune capul în pământ şi nu voi spune decât atât. Între acea perioadă şi prezent există o diferenţă.

Fratele meu, Pepe, astăzi e fericit. I se citeşte pe chip fericirea. E tot ce am de spus!”, a declarat Giani Pascu pentru Impact-Playtech.

El a admis şi că e la curent cu unele lucruri din viaţa fratelui său mai mic: „Noi doi vorbim zilnic, doar suntem fraţi. Dar, ele fac parte din familia noastră, ca atare, rămân la noi acasă!”

Își protejează fratele mai mic

Giani Pascu s-a arătat surprins toamna trecută de decizia luată de fratele său, Pepe, de a se separa de soţia sa, Raluca.

„Când deciziile sunt luate nu ai cum să mai intervii. Ne-a surprins hotărârea, este vorba de doi copilași aici, totuși, sunt deciziile lor, așa au considerat că este mai bine.

Datoria fratele mai mare este să-și protejeze fratele mai mic, asta fac și eu.”, declara, pe atunci, Giani Pascu.

La începutul acestei veri, Pepe a ales să facă public faptul că inima sa îi aparţine unei alte femei. Şi asta la circa trei luni şi jumătate de divorţul amiabil încheiat cu Raluca, la notar.

În prima jumătate a luni iunie, Pepe s-a afişat cu noua sa iubită, Yasmine Ody, într-un local de fiţe din zona Parcului Herăstrău. Cei doi nu au evitat atunci scenele mai fierbinţi, sărutându-se ca doi îndrăgostiţi care nu au ochi decât unul pentru celălalt.

Ce a transmis Raluca Pastramă: ‘Așa este el construit’

Relaţia a avansat şi în iulie, chiar la început, Pepe a ales să le-o prezinte şi fetelor sale, Rosa şi Maria. Cei patru au plecat împreună la Paris, dar şi la Cannes, petrecând câteva zile de vis, inclusiv în Parcul Disneyland, visul oricărui adult-copil.

Noua iubită a lui Pepe s-a arătat capabilă să se ridice la înălțimea aşteptărilor micuţelor lui Pepe, fiindcă toată lumea a fost mulţumită. Mai puţin, desigur, fosta soţie a lui Pepe, Raluca.

„Pepe a fost mereu un bărbat care oferă dragoste. El are nevoie de atenţie, aproape în permanenţă. Aşa este el construit şi cred că aşa şi trebuie înţeles.”, a comentat, cu destulă amărăciune în glas, mama copiilor lui Pepe.

Ea a respins permanent până acum varianta că şi-ar fi găsit, la rându-i, un nou iubit, alegând să se dedice educaţiei fetelor sale, dar şi grădiniţei particulare pe care o deţine.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI