Cine este noul iubit al Ioanei Ginghină. A recunoscut totul, la 7 luni de la divorț

Cine este noul iubit al Ioanei Ginghină. A recunoscut totul, la 7 luni de la divorț
Cine este noul iubit al Ioanei Ginghină

După divorț, relația chinuită din ultimele luni de căsnicie a făcut loc uneia de amiciție între ea și fostul soț. Și dacă el și-a găsit rapid o parteneră de discuții, nici ea nu a fost mai prejos. Ioana Ginghină a recunoscut, la 7 luni de la divorț, cine este noul ei iubit.

Cine este noul iubit al Ioanei Ginghină? A recunoscut, la 7 luni de la divorț

Ioana Ginghină a trecut prin multe momente grele anul precedent, după ce divorțul a culminat cu noua relație din viața soțului ei. Cu toate acestea, a făcut totul pentru a lăsa în urmă separarea de tatăl copilului ei și idila sa cu o actriță. La șapte luni de la divorț, Ioana a recunoscut că simte din nou fiorul dragostei. Vedeta și-a refăcut viața sentimentală și radiază de fericire, lucru surprins în imagini de fotoreporterii Cancan. De altfel, recent, actrița a recunoscut că este îndrăgostită și că se simte fericită, însă nu a dorit să ofere și alte amănunte.

Cine este noul iubit al Ioanei Ginghină. A recunoscut totul, la 7 luni de la divorț
Sursa foto: cancan.ro

Ioana Ginghină a fost surprinsă de fotoreporteri într-un magazin de bricolaj din zona Militari, unde vedeta a ieșit la cumpărături împreună cu noul iubit. Îmbrăcată lejer, actrița și bărbatul în brațele căruia și-a găsit liniștea au luat la pas mai multe raioane. Cei doi au studiat câteva unelte de grădină și câțiva arbori. După ce și-au găsit produsele dorite, îndrăgostiții le-au achitat și s-au îndreptat către mașina bărbatului, care se afla în parcare. După ce s-au urcat amândoi în mașină, iubitul actriței a condus către casa vedetei.

Divorțul

Ioana Ginghină s-a despărțit de fostul soț după o căsnicie de 12 ani. Cei doi au împreună o fiică de 11 ani. Actorii s-au cunoscut pe platourile de filmare după ce Ruxandra Ion i-a distribuit pe cei doi în aceleași telenovele, precum ”Numai iubirea” (2004), ”Daria, iubirea mea”(2006) și ”Aniela” (2009). În 2007 s-au căsătorit, iar la scurt timp au devenit părinți.