Ozana Barabancea a ajuns la aceeași greutate cu Ioana Ginghină. Cum arată cele două FOTO

Ozana Barabancea a ajuns la aceeași greutate cu Ioana Ginghină. Cum arată cele două FOTO
Ozana Barabancea a ajuns la aceeași greutate cu Ioana Ginghină. Cum arată cele două FOTO

Ozana Barabancea și Ioana Ginghină au declarat război kilogramelor în plus, iar acum au ajus să arate senzațional. Soprana a mărturisit în urmă cu ceva timp că și-ar dori să ajungă la silueta din adolescență, motiv pentru care aceasta cântărește aproximativ 55 de kilograme.

Ozana Barabancea a ajuns la aceeași greutate cu Ioana Ginghină

Ozana Barabancea a slăbit nu mai puțin de 70 de kilograme, după intervenția suferită la nivelul stomacului. Astfel că, de la 125 de kilograme a ajuns la 55 de kilograme. La fel de schimbată este și actrița Ioana Ginghină care și-a dorit foarte mult să dea jos kilogramele în plus. astfel că, vedeta şi-a uimit admiratorii cu pozele ei într-o rochie mulată, după ce a „topit” 10 kg după divorţul de Alexandru Papadopol (44 de ani).

„Am doar 55 de kilograme şi practic mult sport. Mă pregătesc de Premiile Gopo de pe 24 martie, unde mă voi revedea cu foarte mulţi colegi dragi. Muncesc foarte mult şi câteodată nu am timp să mai mănânc ceea ce trebuie şi ce-mi doresc”, a spus Ioana Ginghină pentru Click. Pe Ioana Ginghină o puteţi vedea la PRO 2 şi Happy Channel, în reluările unor seriale care au făcut istorie pe micul ecran.

Ozana Barabancea și chinurile prin care a trecut

Este de notorietate faptul că, pentru a ajunge la siluata mult visată, vedeta Antena 1 a fost nevoită să treacă și peste momente mai puțin plăcute. Apropiații Ozanei Barabancea au susținut-o în mod consecvent, mai ales că vedeau cât de mult își dorește să dea jos kilogarmele acumulate. Mai mult decât atât, Ozana Barabancea a fost și asistată de multe ori pe când era nevoită să se deplaseze. Aceasta urma tratamente de slăbit și lua pastile în acest sens.

De asemenea, pentru Ozana Barabancea au existat și perioade când aceasta s-a simțit epuizată fizic, aceasta având parte și de ajutorul colegilor, când ajungea la filmările pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva„, de la Antena 1. Chiar dacă, de -a lungul timpului, nimic din zâmbetul ei larg nu a trădat nimic din chinurile sale, foarte multe luni ale anului trecut au fost grele pentru Ozana Barabancea. Mai mult decât atât, când mergea la peterceri, artista avea nevoie să se țină tot timpul de brațul unui invitat, pentru a se deplasa cât mai ușor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI