Trucul prin care Ianis Hagi își salvează cariera la Glasgow Rangers! A funcționat din prima şi a fost omul meciului!

Trucul prin care Ianis Hagi își salvează cariera la Glasgow Rangers! A funcționat din prima şi a fost omul meciului!
Ianis Hagi a avut un start de sezon foarte modest, dar ultimele mutări gândite de Steven Gerrard l-ar putea salva

UPDATE, ora 19:00 / Ianis Hagi a dat două pase de gol în victoria cu Dundee United, scor 4-0. A fost integralist, iar presa din Scoţia l-a declarat omul meciului.

UPDATE, ora 17:47 / Așa cum presa din Scoția a anunțat, Ianis Hagi este titular la Glasgow Rangers în partida cu Dundee United. Românul joacă pe postul său favorit, în spatele vârfului împins. Ianis a pasat decisiv la golul lui Kent, în minutul 13. Este prima pasă de gol dată de român în acest sezon.


Ianis Hagi are un start dezamăgitor de sezon. A avut o repriză slabă pentru echipa națională, iar Mirel Rădoi l-a înlocuit la pauză în partida cu Irlanda de Nord. Lucrurile stau chiar mai rău la echipa de club. Ianis a marcat un singur gol pentru Glasgow Rangers, în cele șapte partide pe care le-a jucat de la startul campionatului. Nu a dat nicio pasă decisivă. Dar românul ar putea fi salvat de o decizie de ultima oră a lui Steven Gerrard. Un truc pe care antrenorul englez îl plănuiește.

Ianis Hagi, șansă uriașă primită de la Steven Gerrard. Ar putea fi titularizat în poziția sa preferată

Ianis Hagi este anunțat titular în partida de astăzi, contra celor de la Dundee United. Ba chiar mai mult, ar urma să joace în poziția sa preferată, în spatele vârfului, în poziție centrală. După ce Ianis a fost total dezamăgitor în primele partide din acest sezon la Rangers, românul a ridicat nivelul în ultima etapă. Iar Steven Gerrard a remarcat că echipa sa și-a creat un număr foarte mare de ocazii în perioada în care Ianis a jucat mai central. Asta după ce l-a folosit mai mult timp în banda dreaptă.

Jurnaliștii de la Evening Glasgow Times scriu că Steven Gerrard va face mai multe schimbări din punct de vedere tactic. Totul pentru ca Ianis Hagi să poată să își găsească loc în centrul ofensivei lui Glasgow Rangers. Este o șansă uriașă pentru Ianis, dar și o mare responsabilitate. În cazul în care românul nu va da randamentul așteptat, riscă să fie trecut pe banca de rezerve. Sau chiar pus pe lista de transferuri.

Glasgow Rangers este pe primul loc în Scoția, cu 16 puncte din primele șase partide de campionat. Hibernian este a doua clasată, cu 13 puncte. Celtic Glasgow ocupă ultima poziție a podiumului, cu 10 puncte. Dar campioana are și două meciuri mai puțin disputate.