Cine este militarul care s-a sinucis în post, la Cluj-Napoca. Cum l-au găsit colegii

Cine este militarul care s-a sinucis în post, la Cluj-Napoca. Cum l-au găsit colegii

Bărbatul care și-a pus capăt zilelor, când era pe post, la Cluj-Napoca, a fost descoperit de către colegii săi. Militarul s-a sinucis într-o garnizoană, iar identitatea sa a fost făcută publică, de către autorități. A fost deschisă și o anchetă în urma morții sale, pentru a putea fi stabilit ce l-a detarminat pe militarul MApN de 41 de ani să recurgă la un astfel de gest cumplit.

Cine este militarul care s-a sinucis în post, la Cluj-Napoca

Militarul s-a sinucis în post, la Cluj-Napoca, fiind găsit de colegi în una dintre încăperile din unitatea militară din Someșeni, în Cluj. Acesta se numea Felician Codruţ Şuteu și a fost găsit spânzurat, luni, pe 20 ianuarie. Potrivit Digi24, la ultima testare psihologică, bărbatul obținuse calificativul „foarte bine” din partea superiorilor săi.

Cine este militarul care s-a sinucis în post, la Cluj-Napoca. Cum l-au găsit colegii
Militarul care s-a sinucis a fost găsit fără suflare de către colegii săi. Avea vârsta de 41 de ani și s-a spânzurat în camerele unității de care aparținea

A fost supus unei asemenea expertize în ultimii șapte ani și colegii săi nu își explică gestul final.  Criminaliștii care se ocupă de caz au mai descoperit și că ultima astfel de testare i-a fost aplicată lui Felician Codruţ Şuteu, cu doar patru luni de zile în urmă. Bărbatul era operator de tehnică de comunicații, având și rolul de centralist, după cum au dezvăluit colegii săi din unitatea militară din Cluj-Napoca. Fusese angajat în armată încă din anul 2003.

În dimineața de luni, pe 20 ianuarie, alarma a fost dată în jurul orei 10:00, atunci când a fost depistat trupul neînsuflețit al ofițerului. Ultima testare psihologică pe care bărbatul de 41 de ani a susținut-o a avut loc pe data de 27 septembrie, anul trecut. Rezultatul primit a fost cel de apt psihologic. Colegii din cadrul unității nu cunosc motivul pentru care s-a spânzurat.

Cum l-au găsit colegii

„Caporalul a fost găsit spânzurat într-una dintre încăperile din cadrul cazărmii. S-a apelat serviciul 112 şi la echipajul medical din cadrul unităţii, care au încercat manevre de resuscitare, după care s-a declarat decesul militarului”, a dezvăluit Andreea Onița, ofițerul de relații publice al unității militare.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI