Cine este tânărul din Constanța care s-a sinucis din dragoste. S-a aruncat de la etajul 8

Cine este tânărul din Constanța care s-a sinucis din dragoste. S-a aruncat de la etajul 8
Tânărul din Constanța care s-a sinucis din dragoste

Un tânăr din Constanța și-a pus capăt zilelor în seara de duminică din cauza unei iubiri neîmpărtășite. Băiatul în vârstă de 25 de ani s-a aruncat de la etajul opt al unui bloc din Constanța. Părinții acestuia sunt sfâșiați de durere.

Caz terifiant la Constanța. Un tânăr s-a aruncat de la etajul opt

tânar, Eduard, sinucidere, dragoste
Un tânăr s-a aruncat de la etajul opt în Constanța

Eduard s-a aruncat în gol de la etajul opt al unui bloc din cauza fostei sale iubite Alina, care l-ar fi părăsit. Tânărul a lăsat chiar și o filmare de ”adio”, în care a pomenit numele Alinei și în care a precizat că ea l-a împins să facă acest gest extrem. Vestea că tânărul s-a aruncat de la etajul apartamentului pe care îl închiriase a fost făcută publică chiar de Alina. De asemenea, Eduard a mai precizat în filmare că singura care nu are nicio vină și pe care nu și-ar fi dorit să o facă să sufere este mama sa.

Eduard a transmis și un ultim mesaj video prin care își cere scuze pentru fapta sa, cuvintele fiind înclinate mai mult către mama sa.

Părinții, rudele și prietenii lui Eduard sunt în stare de șoc și au început să caute vinovați pentru gestul extrem pe care l-a făcut tânărul. Până acum cei mai mulți spun că de vină ar fi Alina, fosta iubită a bărbatului. De asemenea, și în mediul online părerile oamenilor privind motivul care l-ar fi determinat pe Eduard să-și pună capăt zilelor s-au împărțit în două tabere. Unii spun că fosta iubită a bărbatului ar fi de vină și o critică dur, în timp ce alții susțin că Eduard suferea de depresie iar acest lucru l-a determinat să se arunce în gol de la etajul opt.

„L-a disperat, s-a jucat cu el și și-a dat seama prea târziu”, a fost unul dintre comentariile care o dădeau pe Alina drept vinovată.

Eduard Iosifides avea 25 de ani. Era student la Facultatea de Drept și Științe Adminsitrative, în cadrul Universității Ovidius Constanța. Era și membru al Ligii Studenților din Universitatea Maritimă Constanța.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI