Cine este Mihaela, adolescenta de 17 ani moartă în accidentul de microbuz de la Constanța. Familia e în stare de șoc

Cine este Mihaela, adolescenta de 17 ani moartă în accidentul de microbuz de la Constanța

Un microbuz de transport public de persoane s-a răsturnat miercuri dimineață, 15 ianuarie, în județul Constanța, la intrarea în Topraisar dinspre Amzacea. Doi pasageri, prinși sub microbuz, au murit. Una dintre victime este Mihaela, o adolescentă de 17 ani.

Cine este Mihaela, adolescenta de 17 ani moartă în accidentul de microbuz de la Constanța?

Accident grav în Constanța. Un microbuz de transport public de persoane s-a răsturnat miercuri dimineață, 15 ianuarie, în județul Constanța, pe DN 38, la intrarea în Topraisar dinspre Amzacea. Doi dintre pasageri au fost prinși sub microbuz au murit. Autoritățile au declanșat planul roșu de intervenție. Manevrele de resuscitare au eșuat, cele două victime fiind declarate decedate, în timp ce alte 18 persoane au fost transportate la spital pentru investigații. Conform reprezentanților ISU Dobrogea, la locul tragediei au fost alocate 4 echipaje SMURD, 1 ATPVM, o autospecială de stingere și descarcerare și 3 ambulanțe SAJ.

„În accident a fost implicat un microbuz care efectua curse regulate de transport persoane, pe relația Negru Vodă – Constanța”, a informat Cristina Gavriloaie, purtător de cuvânt IPJ Constanța

Un dintre victimele accidentului rutier este Mihaela, o tânără în vârstă de 17 ani. Rudele și colegii au postat mesaje dureroase. Adolescenta era elevă la Liceul tehnologic Gheorghe Miron Costin din Constanța și făcea naveta din comuna de reședință.

”Un eveniment regretabil…”

„Dumnezeu să te ierte, drama mea! Copil nevinovat”, ”Dumnezeu să te ierte, draga mea!”, ”Dumnezeu să te odihnească în pace!”, ”Condoleanțe Dumnezeu să o odihnească în pace”, sunt câteva din mesajele postate de apropiați pe rețelele de socializare.

”Este un eveniment regretabil și gândurile noastre se îndreaptă către familia îndoliată căreia îi transmitem sincere condoleanțe în aceste momente dificile”, a transmis inspectorul școlar general prof. Sorin Mihai.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI