Accident grav în Constanța. Microbuz răsturnat. 20 persoane implicate, doi morți VIDEO

Accident grav în Constanța. Microbuz răsturnat. 20 persoane implicate, doi morți VIDEO
Accident grav în Constanța

Un grav accident de circulație s-a produs, miercuri dimineață, între localitățile Topraisar și Amzacea din județul Constanța. Două persoane și-au pierdut viața în urma impactului violent.

UPDATE – Alte 18 victime au fost transportate la spital pentru investigații suplimentare.

Accident grav în Constanța

Accidentul s-a produs, miercuri dimineață, între localitățile Topraisar și Amzacea din județul Constanța. Două persoane au rămas prinse între fiarele contorsionate, în stare de inconștiență, iar după ce au fost extrase s-a constatat decesul acestora.

„Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea situației acționează 4 ambulanțe SMURD, 1 autospecială pentru transport victime multiple, 1 echipaj descarcerare, 1 mașină de stingere, precum și 4 ambulanțe SAJ”, au anunțat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Constanța.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe „DN38 Constanța – Negru Vodă, la intrarea în localitatea Topraisar dinspre Amzacea, județul Constanța, un microbuz s-a răsturnat – pe fondul neadaptării vitezei la condițiile unui carosabil alunecos – în decor. Drumul este blocat. Pe carosabil sunt semnalate porțiuni acoperite cu polei. De asemenea, se circulă în condiții de ceață densă.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI