Cine este marea dragoste a lui Jador. Declarație răvășitoare pentru Georgiana

Cine este marea dragoste a lui Jador. Declarație răvășitoare pentru Georgiana
Cine este marea dragoste a lui Jador. Declarație răvășitoare pentru Georgiana

Jador are, cu adevărat, o viață complicată. Cu toate că a avut relații cu diferite domnișoare, acesta a declarat în nenumărate rânduri că unica fată pe care a iubit-o cu adevărat a fost Georgiana. Cei doi au fost împreună vreme de șase ani de zile, dar fanii bănuiesc că cei doi nu s-au despărțit niciodată.

Cine este marea dragoste a lui Jador

Astfel că Jador încearcă să o recucerească pe Georgiana. De altfel, în urmă cu puțin timp, manelistul a postat și o imagine pe pagina sa de Instagram, iar mesajul postat în descriere este direct adresat femeii pe care o iubește, adică Georgiana.

„Este absurd să crezi că bărbatul nu este capabil să fie fericit cu una şi aceeași femeie. Acest lucru este echivalent cu a spune că un muzician bun are nevoie de mai multe viori pentru a cânta o melodie’, a scris Jador pe Instagram.

Dar o fană a lăsat ihnhibițiile deoparte și l-a întrebat pe Jador dacă încă gândește la Georgiana. „Tot la Georgiana îți e gândul????’, a scris fana, iar răspunsul lui Jador a fost următorul: „Geloasă?:)))’.

De altfel, Jador a fost criticat de mulți internauți că nu își asumă relația cu Georgiana, cu toate că susține că o iubește.

„Baii, nu face o greșeală! Tu acum vrei sa te împaci cu G pentru ca ai pierdut o pe Ella și ti e frica sa nu pierzi și pe ea, dar nu e așa! Nu trebuie sa te mulțumești cu ce rămâne!’, „Și atunci de ce nu rămâi cu ea? Ce mai cauți cu altele? Crezi că îți pierzi din faimă dacă declari cu cine și că ești fericit?’, sunt doar câteva dintre sutele de comentarii la postarea lui Jador.

În plus, Jador a fost acuzat de multe ori că ar avea o relație în România cu Georgiana și că a venit la emisiunea Puterea Dragostei doar pentru a câștiga notorietate și pentru a își promova melodiile.

Ar fi venit la Puterea Dragostei pentru notorietate

Se pare că Jador și Georgiana au avut un plan bine pus la punct ca să-și crească faima. După participarea la Puterea Dragostei, acesta a venit acasă la iubita lui. Și pentru că ea a fost cuminte și înțelegătoare, Jador a recompensat-o cu o vacanță în Abu Dhabi.

De Paște, Jador a dus-o acasă la părinții lui pe Georgiana. În plus, mulți spun că Jador se va căsători până la urmă cu tânăra șatenă, deși acum susține că tot ce vrea este să se distreze și să iasă cu multe femei.

„A zis că e normal s-o ducă acasă pe Georgiana de Paște, e normal să o ducă acasă pe femeia pe care o respectă. Ella încă are sentimente pentru el, dar el iubește altă femeie. El o să fie cu multe femei în viața lui. El se întâlnește cu câte o femeie pe noapte. El a dus-o la țară pe Georgiana pentru că ea este femeia cu care vrea o relație pe bune. Eu cred că Jador o să se însoare cu Georgiana. Acasă, la părinți, nu duci orice femeie. Acasă, la părinți, duci pe cineva în care ai sută la sută încredere! Ei au șapte ani de relație! Ella a fost doar o distracție pentru el”.

Urmăriți Playtech.ro și pe