Jador și-a pus toți fanii în cap! Gestul revoltător pe care artistul l-ar fi făcut. Care e adevărul?

Jador și-a pus toți fanii în cap! Gestul revoltător pe care artistul l-ar fi făcut. Care e adevărul

Cântărețul de manele care a devenit celebru în România după ce a participat în cadrul emisiunii concurs Puterea Dragostei de la Kanal D are probleme. Jador și-a pus toți fanii în cap după ce un fotograf a decis să facă ceva bani de pe urma cântărețului.

Jador și-a pus toți fanii în cap – 10 euro poza

Conform cancan.ro, zilele trecute, artistul ar fi susținut un concert în Augsburg, Germania. Acesta a fost prezent la timp, a cântat, oamenii s-au distrat apoi au cerut să facă poze cu Jador. Dar mică le-a fost mirarea când au aflat că trebuie să scoată bani din buzunar pentru această…. onoare!

Persoanele care au fost prezente la concertul lui Jador din Germania se declară revoltaate. Acestea susțin că, la finalul concertului, fostul concurent al emisiunii Puterea Dragostei de la Kanal D ar fi cerut suma de 10 euro pentru o singură poză cu el.

Liviu Guță îl apără pe Jador


Cum nu se cunosc mai multe detalii sau poziția oficială a lui Jador, Liviu Guță a comentat acest incident. Artistul, care a intrat într-un con de umbră în ultimii ani, i-a luat apărarea lui Jador care tot ce face, face pentru fani.

”Vreau să vă spun toată întâmplarea aceasta sau zvonul acesta pe care mi l-a povestit un prieten din Germania, din Augsburg, unde am cântat și eu săptămâna trecută. Ca să înțelegeți cât sunt oamenii de răi… ”Dom’le, a venit Jador aici și a luat 10 euro pe o poză…”

Vedeți cum sunt oamenii? Pleci de acolo, îi mulțumești pe toți, îi bucuri, mai ales că e și pandemia asta și au stat numai în casă, numai în stresuri… Vii, le cânți, riști să ajungi acolo, că poate te bagă în carantină când te întorci…

Să vă spun cum a început povesta asta, că Jador ia 10 euro pe o poză. Să știți că nu este absolut nimic adevărat, eu sunt un om corect și nu țin apărarea nimănui, dar vreau să vă spun cum sunt oamenii, în general atunci când îi bucuri și după ce pleci, ei încep să te vorbească…

Am înțeles de la Mihai, patronul acestui restaurant din Augsburg că un fotograf din Germania a vrut să facă și el un bănuț și a zis: ”Dom’le, vă rog frumos, nu vreți să vin și eu aici, vreau doar să fac niște poze…” El a pus acolo un afiș pe care a scris: ”10 euro, poza”.

Jador fiind acolo, a început să facă poze foarte multe. Lumea, ce a crezut? Că Jador ia 10 euro pe o poză, din cauza acestui om. Înțelegeți? Jador l-a ajutat pe omul ăsta, pe fotograf, dar nicidecum să ia 10 euro pe o poză!”, a povestit Liviu Guță pe vlogul său.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI