Cine este mama lui Ianis Hagi. Femeia care a stat mereu în umbra “Regelui”

de: Andrei Simion
28 02. 2020

Ianis Hagi, fiul celebrului fotbalist Gheorghe Hagi, la doar 21 de ani este considerat unul dintre cei mai buni fotbaliști ai noii generații. Ianis Hagi a început să joace fotbal de îndată ce a învățat să meargă și s-a lansat cu succes în lumea fotbalului românesc, fiind susținut de tatăl lui.

Cine este mama lui Ianis Hagi

S-a scris mult despre Gigă și Ianis Hagi dar foarte puțin despre soția și mama din spatele celor doi sportivi români. Marilena Vlahbei este numele femeii din spatele celor doi, iar Kira, fata cea mare a cuplului Hagi, spunea la un moment dat despre ea că este o fire retrasă și că nu și-a dorit să fie în prim-planul presei.

„Este o persoană foarte discretă și nu ne lasă să vorbim foarte mult despre ea. Noi am ales să fim în lumina reflectoarelor, ea a ales să nu fie. Eu o respect pentru asta și să îi respect și decizia. Pot să vă spun că nu m-a constrâns niciodată să fiu într-un anumit fel, doar pentru că așa ar trebui să fie o femeie. Mama este elegantă, puternică și discretă”, a declarat tânăra.

Femeia care a stat mereu în umbra “Regelui”

Marline Vlabie este cea de a doua soție a celebrului fotbalist, Gică Hagi, și de la bun început le-a fost alături, atât lui Gică, cât și celor doi copii ai lor, Kira și Ianis.  În urmă cu 24 de ani, în 1995, Gheorghe Hagi, unul dintre cei mai de succes fotbaliști din țara noastră, s-a căsătorit cu Marilena Vlahbei. Evenimentul avea loc la doar un an de la divorțul de prima lui soție, Leni Celnicu. Marilena este sora mai mare a Luminiției Popescu, soția unui alt mare nume al fotbalului românesc, Gheorghe Popescu. Al doilea mariaj a fost unul de mare succes, sportivul și Marilena formând un cuplu foarte frumos și discret inclusiv în prezent.

Cine este mama lui Ianis Hagi. Femeia care a stat mereu în umbra “Regelui”

Kira a ales drumul actoriei și are deja un film la activ, care s-a bucurat de succes, pe când Ianis  a ales să-i calce pe urme celebrului său tată, având în prezent o carieră înfloritoare în fotbal. Tânărul a jucat, din 2014 până în 2016, în echipa tatălui său, Viitorul. Din 2016 până în 2018, a jucat pentru echipa Fiorentina, iar din 2018 a revenit la Viitorul, de unde a plecat apoi din nou în echipa clubului KRC Genk, din Belgia.